www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-12-2006, 12:23 AM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:
Varsayılan Artık Annette Bening'in de yıldızı var

ABD'li ünlü film yıldızı Annette Bening de Hollywood Bulvarı'ndaki Şöhretler Kaldırımı'nda yıldız sahibi oldu.

Bening, yıldız alma törenine eşi, oyuncu Warren Beatty ve dört çocuğuyla katıldı.

Törene gelen hayranlarına seslenen Bening, "her zaman bir aile istedim ve filmlerde bir yetişkin olmam gerektiğinde kocamı buldum. Kendisi benim en çok şükran duyduğum kişidir" dedi.

İşini sevdiğini ifade eden Bening, sanatını 'hala devam eden bir yolculuk' olarak gördüğünü kaydetti.

Bening törenin ardından, ünlü Şöhretler Kaldırımı'nda yer alan 2 bin 324'üncü yıldızın sahibi oldu.

Bening ile 69 yaşındaki Beatty, 1991 yılında çevirdikleri Bugsy filminde tanıştıktan sonra 1992 yılında evlenmişti.

Sinema kariyerinde pek çok ödül kazanan Bening, "Grifters" ve "American Beauty" (Amerikan Güzeli) gibi filmlerde üç kez Oscar ödülüne aday gösterildi.

Bening, 1987'de de ünlü Broadway müzikali "Coastal Disturbances"daki rolüyle Tony ödülüne aday gösterilmişti.
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı