![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3025
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() 2006 Usta Bayanlar Turnuvası'nda dereceye giremeyen İsviçreli eski şampiyon Martina Hingis, tenisi artık hobi olarak oynadığını ifade ederek, "Tenise sakatlık sebebiyle üç yıl ara vermek zorunda kaldım. Tekrar kortlara dönmemin başlıca sebebi, bu spora olan tutkumdan ileri geliyor" dedi
Dünya tenis klasmanı eski şampiyonu Martina Hingis, Bayan Dergisi "Femina"ya verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. Hingis, uzun yıllar antrenörlüğünü annesi Melani Molitor'ün yaptığını belirterek, "İlk kez 2 yaşında raketi elime aldım ve 14 yaşında da profesyonel oldum. 1996 yılında çift bayanlarda şampiyon oldum ve 16 yaşında da Dünya Tenis Klasmanı'nda 1 numara olurken, bu rekorum hala kırılmadı. İşte benim tenise olan tutkum budur. Ama artık bu tutku hobiye dönüştü. Fakat kortlara dönüşümden sonra bu yılki usta bayanlar turnuvasında dünya klasmanında yer alan 8 tenisçinin içinde bulunmam benim için büyük bir başarıdır. Bunu, tenisi bilenler gayet iyi degerlendirirler. İçimde tek ukte diyebileceğim olay, bugüne kadar bir çok grand slam turnuvası kazandığım halde, tek kazanamadığım turnuva, Paris Roland - Garros Turnuvası'dır. 1999 yılında bu turnuvada Alman tenisçi Steffi Graf ile oynadığım finali kaybettim. Sonra da bu kupada bir daha final oynama şansı bulamadım." dedi. Şu sıralar tenisten başka çeşitli tanıtımlarda da yer aldığını ifade eden Hingis, "Tenisi bıraktıktan sonra bu çalışmalarıma daha ağırlık vereceğim ve moda ile uğrasmak istiyorum. Henüz 26 yaşındayım. Herhangi bir sakatlığım söz konusu olmazsa, hobimi tatmin etmek için tenise devam edeceğim. Bu arada çeşitli okul ve kuruluşların davetlisi olarak spor ve tenisle ilgili konferanslar veriyorum" diye konuştu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"artik Kİmsenİn KaÇacak, Saklanacak Yerİ Yoktur" | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-29-2008 10:43 PM |
"herkesÇe TartiŞmali Hakemler İle Artik Yollar Ayrilmalidir" | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-29-2008 10:40 PM |
OLAY!!!Vistadaki 3DGörünüm Artik XPde;"WindowsXP3Dflipeffect"(+Res.Anlatim+NORAPiD) | eusclup | Eskiler (Arşiv) | 8 | 03-03-2007 11:54 PM |
Zico: "artik Nefes Alalim!.." | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-01-2006 03:10 PM |
[15.07.2006 21:11]Amr Musa:""ORTADOĞUDA BİR BARIŞ SÜRECİ YOK ARTIK.. | KaRaYeL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-15-2006 09:18 PM |