![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 648 Thanked 71 Times in 36 Posts
Üye No: 18465
İtibar Gücü: 1607
Rep Puanı : 4494
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Extacy
Bir tavsan ormanda kosarken , esrar saran bir zürafa görür. Ona : - Dostum Zürafa , içme bunu, sagligina zararli, kosalim form tutalim der ve baslar bunlar kosmaya. Biraz sonra kokain çekmeye hazirlanan bir fil görürler ve - Fil arkadasim , kokaini birak , gel bizimle kos beraber form tutalim, diyerek ikna eder. Biraz kostuktan sonra kendine eroin enjekte etmeye hazirlanan aslani görürler. - Sevgili aslan kardes , batirma kendine bunu , gel bizimle kos sana da iyi gelir, der ve aslan yaklasir tavsana ve yumrugunu indirir tavsanin suratina. Digerleri saskin - Niye yaptin bunu , iyiligimizi istiyordu. - Bu salak her extacy aldiginda ormanda deli gibi kosturuyor bizi.... 16++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++ Şişme Kadın Temel ile Idris geneleve giderler. Burada parali, derli toplu tiplere normal kadin, az parali tiplere de sisme kadin verirler. Temele de, Idrise de sisme kadin düser. Idris isini bitirir. Temeli beklemeye koyulur. Bir saat geçer, iki saat geçer. Temel ortalikta görünmez. Idris merak eder. Temelin bulundugu odaya girer ve bakar. Temel, cam açik saskin, saskin camdan disari bakmakta... Idris sorar: -Ula Temel ne oldi? Temel cevap verir: -Bu karilar da amma da nazik oluyorlar karinin memesuni bir isiralum dedik osura osura camdan kaçti! 16++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++ Şerefsiz Temel kendi dötünü hiç ama hiç görmemiş. Bi gün dursun ile futbol oynarken dursun topa bir abanır,top tam temelin göte.Temel koşar dötünü ova ova soyunma odalarına. Arkadan dursun gelir. Derki: -Temel abartma sanki ne oldu götüne... Temel: -Öle deme şerefsiz,ikiye yarmışsın!! 16++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++ Gecenin süprizi Adam gecenin bir vakti evine giderken, yol kenarinda otostop yapan guzel bir kadin gordu.. Durdu. Lafi uzatmaya gerek yok.. Az sonra kendilerini Belgrad Ormanlarinda bir yol kenarinda buldular. Arka koltuga gectiler. Kadin cilgin gibi sevisiyordu.. Bitince Bir daha.. diye ciglik atti.. Bir daha.. O da bitti.. Bir daha.. Guc bela bir daha.. Adamin artik ayaga kalkacak hali yok.. Kadin hala ayni sarkiyisoyluyor.. Bir daha.. Bir daha.. Tam o sirada arkalarinda bir araba daha durdu.. Birisi indi, yanlarina geldi ve cami tiklatti.. Sizi boyle bir zamanda rahatsiz ettigim icin cok ozur dilerim, ama cok muskul durumdayim. Lastigim patladi. Gecenin bu saatinda burda bana kriko verecek sizden baska kimse yok.. Arabadaki adam cevap verdi.. Ben senden daha muskul durumdayim. Sana sadece krikomu vermem, hatta lastigini de degistiririm. Eger buraya gecer, benim yerimi alirsan.. Teklif yeni geleni saskina dondurdu, ama karar vermekte gecikmedi.. Ben istedim bir goz, Allah verdi iki goz.. Madem oyle istiyor, oyle olsun. O lastik degistirirken biz de keyfimize bakalim.. Arka koltuktaki adamla, yeni gelen yer degistirdiler.. Birkac dakika gecmeden bir siren sesi duyuldu. Yanıp sonen kirmizimavi isiklar yaklasti, tam yanlarinda durdu. Arabadan inen polis el fenerini ondeki arabanin arka koltuguna dogrulttu.. Hey siz, ne yapiyorsunuz orda.. Sey memur bey diye kekeledi arka koltuktaki adam.. Karimla sevisiyorum iste.. Iyi de dedi, polis, Bu isi kendi evinizde yapsaniz olmaz mi?.. Madem kariniz.. Tabii dedi adam.. Tabii daha iyi olurdu. Ama, siz bu isigi tutana kadar, onun karim oldugunu bilmiyordum ki.. 16++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++ Bari boşal da Evli bir kadınla sevgilisi, birgün sevişiyorlarmış. Kadın, çok azgın olduğundan sevgilisine dönüp Benimle kocamın yanında sevibilir misin? diye sormuŞ. Adam da o anda cevap verememiş ve Sana, yarın cevabını vereceğim demiş. Ertesi gün olmuş, adam sevgilisini aramış ve Şimdi kocanı al, sahile in, denize gir ve yengeç kaçtı diye bağır. Ben senin yanına geleceğim demiş. Kadın söyleneni yapmış ve kocası denize girip karısını sahile çıkarmış. O sırada da sevgilisi Ben doktorum, sorun nedir beyefendi, yardımcı olayım demiş. Adam, Yengeç kaçtı, Doktor Bey, ne yapabiliriz deyince doktor Çok kolay, ilişkiye gireceksiniz der. Adam, Riski var mı? diye sorar. O da, Tabi ki var, ucundan biraz gider. der. Adam, düşünür ve Doktor Bey, o zaman sen yap der... Onlar yapmaya başlarlar. Bir, iki, üç derken, adam, Ya kardeşim! Çıkmıyor mu? Madem çıkmayacak, bari boşal da boğularak ölsün der...
. Son düzenleyen: qarizma; 11-16-2006, 01:02 AM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2466
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() süper fıkralar...
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 51 Thanked 36 Times in 20 Posts
Üye No: 18855
İtibar Gücü: 1619
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol abi harbi süpermiş eline sağlık
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Komik Yazılar.... | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-07-2007 12:00 PM |
Komik Yazılar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 19 | 08-13-2007 11:54 AM |
###Komik Yazılar ### | Lac0st3_ForCeS | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-06-2007 06:06 PM |
banlanan üyelerden komik yazılar | RoStWell | Eskiler (Arşiv) | 4 | 03-10-2006 10:31 PM |
Komik Yazılar Komik Olaylar Serisi !!! | TooCooL | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-25-2005 02:41 AM |