![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Geçtiğimiz hafta, dört aylık eşinden boşanan Demet Akalın, "Kavga ettik, belki bir özür dilenseydi buralara kadar gelmezdi" dedi. Geçtiğimiz temmuz ayında Çeşme'de nikah masasına oturan Demet Akalın ile restoran zinciri sahibi Oğuz Kayhan'ın boşanmasının yankıları sürüyor. Yarın akşam KANAL D'de saat 24.00'te ekrana gelecek olan "Canlı Canlı" programına konuşan Demet Akalın, "Evlilik nasıl bitti diyorsanız, bu bizim bir seneyi aşkın bir beraberliğimizdi. Biz çok büyük kavgadan sonra evlenme kararı almıştık. Ufak bir kavgada, 'boşanalım' dedim. O da 'tamam' dedi. Belki bir özür dilenseydi buralara kadar gelmezdi, ama artık olan olmuş söylenecek birşey yok" dedi. Çocuk istemiyorum Boşandıktan sonra mesajlaştıklarını dile getiren Akalın, şunları söyledi: "Biliyorum başıma birşey gelse arayacağım ilk insan tabii ki Oğuz olur. O yüzden aklınıza bir şey gelmesin, yok zaten. Çocuk doğurmak gibi bir niyetim yok, istemiyorum yani. Buna da herkesin anlayış göstermesini istiyorum. Çocuk istemiyordum, o yüzden hayat görüşlerimiz çakışıyordu. Bu meseleden ayrılık olur mu denirse kaynağında bu yatıyor aslında. Kendimi hazır hissetmiyorum. Bilmiyorum ne zaman hazır hissederim, belki psikolojik sorun ama istemiyorum..."
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yılın Şovu19 kasım 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-20-2006 12:56 AM |
Süper şov 19 Kasım 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-19-2006 11:31 PM |
Çin kendini aştı !10 Kasım 2006 | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-11-2006 01:50 AM |
Zico'dan futbolculara tam not 04 Kasım 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-04-2006 02:23 AM |