![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 10 Times in 10 Posts
Üye No: 21944
İtibar Gücü: 1368
Rep Puanı : 510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Galatasaraylı futbolcu Hasan Kabze, oynamadığı dönemlerde ayrılmayı düşündüğünü belirterek, "Ancak şu anda oynamaya başladığım için mutluyum ve takımıma fayda sağladığımı düşünüyorum. Artık ayrılmayı düşünmüyorum'' dedi..
Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde ''Cola Turka ile Soru Cevap'' adıyla gerçekleştirilen bölümde, taraftarların yönelttiği soruları yanıtlayan Hasan Kabze, Galatasaray'da oynamadığı dönemlerde ayrılmayı düşündüğünü belirterek, ''Nedeni ise şans verilmediğinden takıma fazla bir katkım olmadığını düşünmemdi. Ancak şu anda oynamaya başladığım için mutluyum ve takımıma fayda sağladığımı düşünüyorum. Artık ayrılmayı düşünmüyorum'' diye konuştu. Genç futbolcu, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a attığı 2. golün, Galatasaray formasıyla attığı en anlamlı gol olduğunu ifade ederek, oyuna sonradan girip gösterdiği iyi performans ile ilgili de şunları söyledi: ''Öncelikle, gerçekten işimi sevmem ve çalışmamdan kaynaklanıyor. Ancak maça yedek başladığımda oyunu iyi izleyip, rakibin zayıf yönlerini kendimce görüp, çok iyi konsantre olarak elimden geleni yapıyorum.'' Hasan, ''Bilgisayarda futbol oyunlarını oynamayı çok seviyorum. Dardanelspor forma giyerken 'Championship Manajer' isimli oyunda kendimi Galatasaray'a transfer ederek oynatıyordum. Tabii bunun gerçek hayata dönüşmesi müthiş bir şey. Tarifsiz ve çok uzun süren bir mutluluk bu. Ama alıştıktan sonra her şey normale dönüyor. Daha iyi yerlerde olmak istiyorsunuz. Yoksa, heyecanınızı yitirdiğiniz an hep geriye gidersiniz. Benim düşüncem bu'' dedi. Oynadığı mevkide, Fransız oyuncu Thierry Henry'i örnek aldığını, en beğendiği Türk futbolcunun da Tümer Metin olduğunu dile getiren Hasan, ''Ayrıca Tugay Kerimoğlu'nu çok takdir ediyorum. Çünkü yurt dışına gidip de en başarılı olan oyuncularımızdan biri. Benim hedefim de Galatasaray forması altında gol kralı olmak ve (A) Milli Takım'da sürekli oynamak. Bunları da başardıktan sonra, yurt dışında Galatasaray'dan daha iyi kulübe gidebilmek ve orada Tugay ağabey gibi başarılı olmak.'' dedi. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Ayrılmayı düşünmüyorum" / 7 Ocak | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-07-2007 01:24 PM |
"Yeniden aday olmayı düşünmüyorum" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-13-2006 02:09 PM |
"Ayrılmayı düşündüm ama şimdi mutluyum" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-22-2006 05:53 PM |
"Ayrılmayı düşündüm" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-09-2006 01:59 AM |
"Bırakmayı düşünmüyorum" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-10-2006 12:08 PM |