![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Bir başka sevdalıyım Temmuz lara ben
Bir coşkusun içimde volkan gibi yükselen Temmuz da sevdim seni Temmuz da tanıdım Temmuz sıcakları gibi yaktın içimi aniden Bak yine Temmuz yakıyor her tarafı Bir de ben yanıyorum sessiz ve derinden Bilmiyorum nerden esip geldin hangi denizden Kucakladığım bir bebeksin sanki içimde büyüyen Seni Temmuz sıcakları ile birlikte sevdim Aşk mesajları geçtim sana Gülleri yollarına dermek istedim Bu ne haz yarab ömrümde ilk kez Bu kadar sevdim sevildim Anadolu kokulu bir tanem deniz kızı güzelim Kelepçeli ellerim kelepçeli gözlerim sana Varlığım yaşama sevincim Tutkunum enine endamına Yerinde saymıyor Temmuz Geçip gidecek ona üzülüyorum Seni Temmuz üstüne Temmuz'lara katarak sevdim Ölene dek de sevmek istiyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Seni Temmuz üstüne Temmuz'lara katarak sevdim
Ölene dek de sevmek istiyorum.. vayyy söz budur..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kız Zevkten, İçime Almak İstiyorum, Ağzıma Almak İstiyorum DİYOR | X-Star | Türk Video | 3 | 11-19-2009 08:32 PM |
Sevmek İstiyorum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 09:59 AM |
Sevmek İstiyorum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 09:58 AM |
Sevmek Değil Güzel Olan, En güzeli Seni Sevmek. | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-26-2006 10:19 PM |
Sevmek AŞkin Kendİsİ Olmaktir.......pekİ Sevmek ? | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-08-2006 10:56 PM |