![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Şimdi güneş batıyor vakit akşam
Karşımda daha yanmamış Şile feneri Koyda bir sessizlik deniz çarşaf gibi Sana yazıyorum maşatlık parkında arabamda Seni ilk gördüğüm heyecanımdaki gibi Şile İnsanlar rengârenk cıvıl cıvıl giyinmişler Kiminin yolu bir bara bir restorana ya da çay bahçesine Şile'de akşam Şile'de sessizlik o fener karşısında Şile'de festival var tiyatro konser Sadece bir eksik olan sensin Şile'de herkes birlikte bir ben yalnız bir de fener altı Acaba sen nerdesin Doğruymuş çok güzelmiş Şile Zaten üstat Atılay getiriyor dile Bir kere sevmek yetmez bir kere gelmek yetmez Sana olduğum gibi tiryaki olmaktan korkuyorum Şile akşamında Şile'de olmaktan çok mutluyum Şimdi yandı fener o da sanki selamlıyor beni Aşağıdan gümbür gümbür müzik sesi geliyor Ama senden hâlâ bir ses yok Güzelim Şile diyorum sana dediğim gibi Bir sözüm vardı bir borcum vardı geldim işte Şile Çok şirinmişsin çok güzel o da senin gibi Sen tüm güzelliğinle karşımdasın can özüm nerede şimdi |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ben Ve Yalnızlığım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-12-2008 06:31 PM |
Yalnızlığım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 06:40 PM |
Yalnızlığım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 06:39 PM |