www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-05-2006, 03:17 PM   #1
cİHAn
Bağımlı Üye

cİHAn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 705
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2467
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi : cİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond repute

Attığı gol ve oynadığı futbolla Kadıköy'ü ayağa kaldıran Sırp yıldız çok iddialı: İki yıldır Devler Ligi'nden uzağım. Artık zamanı geldi. Fenerbahçe ile ligime döneceğim.

"Bana maçtan önce her şeyi anlatmışlardı. Golümü attım, gerçek bir Fenerbahçeli oldum. Üzerimden büyük bir yük kalktı..." Galatasaray zaferinin sabahı ve Kadıköy'deki dev karşılaşmanın yıldızı Mateja Kezman, Yazıişleri Müdürümüz Mehmet Demircan'ın konuğu... Masada Kezman ve ailesinin yanı sıra bir de sürpriz konuk var: Sasa İliç... İliç yenilgi nedeniyle üzgün, ancak Batman lakaplı vatandaşı Kezman hem mutlu hem de çok iddialıydı. İşte onun ağzından dün, bugün ve yarının yorumu:

‘Zico en iyi kararı verdi’
"Oynamadığım zaman kendimi suçlu hissediyorum. Kulübe, taraftarlara ve camiaya borçlu olduğumu düşünüyorum. Bir dönem bu hisse kapıldım. Ama sakatlığım henüz geçmemişti, hocam benim için en iyi kararı verdi. Şimdi iyiyim ve gelecekte kesinlikle çok daha iyi olacağım. Yönetim iyi organize oldu, takımımızda çok yetenekli isimler var. Benim buradaki hedefim belli: Şampiyon olmak. Çünkü iki yıldır Şampiyonlar Ligi'nde yokum ve oraya dönmek için vakit çoktan geldi."

‘Bu derbi gerçekten bir başkaymış’
"Herkes günlerdir bu derbiden bahsediyordu. Ben Hollanda, İngiltere ve İspanya'da oynadım. Atletico Madrid-Real Madrid derbisinde forma giydim. Ama İstanbul'daki kapışma gerçekten bambaşka bir şeymiş. Atmosferin bu kadar muhteşem olacağını düşünmüyordum. Bana 'dünyanın en büyük derbisi' demişlerdi, inanmamıştım. Öyleymiş... Tabii ki, kazanınca her şeyi daha iyi anlıyorsun! Fenerbahçe'yi çok dinledim, ama yeni yeni anlıyorum. Taraftarımız harika, sürekli arkamızdalar..."

‘Türkiye’nin en iyisi Appiah...’
"İstanbul muhteşem bir şehir... Ancak ben genelde dışarı çıkmam. Çünkü yoğun bir trafik yaşıyorum ve arta kalan zamanlarımda ailemle birlikte olmayı seviyorum. Büyüleyici bir kent burası... İnsanların samimiyeti çok şaşırtıcı. Yaşadığım diğer ülkelerde hiç kimse bu kadar içten değildi. Türkiye'de en çok beğendiğim futbolcu, Stephen Appiah... Çünkü kalbini ortaya koyuyor. Sasa İliç de bence süper oyuncu, ayrıca çok iyi dostum. Arda ise yeteneği ve tekniğiyle ilerisi için umut veriyor."
cİHAn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
aLeMDaR (12-05-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 12-05-2006, 10:33 PM   #2
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Ee fenerli oldu mutlu olacak tabii
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı