![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ŞIRNAK'ta PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayını, askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatması sonucu şehit olan 2 erden Metin Selçuk'un Malatya'daki yakınları art arda iki büyük acı yaşadı. 50 gün önce ölen babası 49 yaşındaki babası Dursun Selçuk'un cenaze törenine katılmak için Malatya'ya gelen Metin Selçuk'un, yakınlarına “Şehit olacağım, bir daha Malatya'ya dönmeyeceğim” dediği öğrenildi. Malatya merkeze bağlı Hanımınçiftliği Beldesi'nde oturan Metin Selçuk'un annesi Saadet Selçuk, acı haberi dün gece aldı. Oğlunun şehit olduğunu öğrenen Saadet Selçuk, sinir krizi geçirdi. 5 çocuğundan birini şehit veren Saadet Selçuk, eşi Dursun Selçuk'u da 50 gün önce toprağa verdi. Babasının cenaze törenine katılmak için Malatya'ya gelen şehit er Metin Selçuk'un, yakınlarına “Şehit olacağım, bir daha Malatya'ya dönmeyeceğim” dediği öğrenildi. Şehit er Metin Selçuk'un ağabeyi Nihat Selçuk, kardeşinin “Beni arkamdan vuracaklar ve ben hangi hainin beni vurduğunu göremeyeceğim. Bu kalleşler önümüze çıkmıyorlar ki çatışalım hep arkadan vuruyorlar” dediğini söyledi. PKK'lı teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Metin Selçuk'un, İnönü Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü'nde eğitim gördüğü ve birinci sınıfı bitirdikten sonra askere gitmek için okulu bıraktığı belirtildi. Şehit erin acılı annesi ağıtlar yakarken 2 gün önce oğlunun kendisini arayarak havanın çok soğuk olduğunu söyleyip bir kazak istediğini söyledi. 1985 doğumlu şehit er Metin Selçuk'un cenazesi, askeri helikopterle Malatya Askeri Hastane morguna getirildi. Şehit er Metin Selçuk, yarın Malatya'da düzenlenecek askeri törenin ardından Şehir Mezarlığı içindeki şehitliğe defnedilecek.
![]() |
#2 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
heyet kararıdır.hepiniz çakalsınız. ![]() şehidimize Allahdan rahmet dilerim..
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Komşusuna giden eşini bıçakladı 18 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-18-2006 01:38 PM |
Eski eşini av tüfeğiyle öldürdü 14 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-14-2006 05:45 PM |
Dövülerek öldürülen bebeğin annesi tutuklandı 12 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-12-2006 09:42 PM |
Şehit annesi: Devlet sağolsun demiyorum, oğlumu istiyorum 7 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 05:55 PM |
PKK mayınına 3 şehit 6 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-06-2006 11:07 AM |