![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3168
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Giresun'un Çınarlar Mahallesi'nde bulunan, içinde yeralan akvaryumlar, kuş ve çiçeklerle turistlerin büyük ilgisini çeken umumi tuvalet yıkılacak
Muhtar Daşkın, tuvaletin de aralarında bulunduğu alanın yıkılma kararının belediye meclisi tarafından alındığını ve bu alanın yeşil alan haline getirilerek ihtiyaca yanıt veren yeni bir tuvalet yapılacağını belirterek, şunları söyledi: "Bu bina çok eskidi ve ihtiyaca cevap vermiyordu. Başkan Yüksel, burayı yıkarak yeşil alan yapacağını ve yeni tuvalet yaptırılacağını söyledi. Bizler de bu güzelliği, o tuvalette de devam ettireceğiz. Bu tuvaleti daha modernize ederek kullanıma açacağız. Her şey yerli yerine koyulacak. Tarihi bir mekanda bulunan tuvalet daha iyi hizmet verecek. Aksi söz konusu değil. Kimse mağdur edilmeyecek." Tuvaleti 12 yıldan bu yana işleten ve ekmek kapısı olduğu için her yönüyle güzelleştirdiğini ama yeşil alanda olduğu için yıkılacağını anlatan Dursun Taşdemir ise, şöyle dedi: "Yıkım için tebliğ edilen yazıda, tuvaleti yılbaşına kadar boşaltmamız isteniyor. Ekmek kapımın, hem de kente gelen turistlerin büyük ilgi gösterdiği tuvaletin yıkılacak olmasına üzülüyorum. Çiçek gibi baktığım, turizme hizmet eden tuvalet için yer gösterilmesini istiyorum. Çiçeklerin bir kısmını ve kanaryalar ile papağanı eve götürdüm. Tuvalete gelenler çiçek ve hayvanların eksikliğini hissediyorlar. Onlar da benim kadar üzgün. Bana yeni bir yer gösterildiği takdirde orayı da ilgi çekici hale getirebilirim."
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3168
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() giresunda ben yokumya herkes elini kolunu sallayarak iş yapıyor
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İşte Giresun'un kamp kadrosu | styla45 | Türkiye 2. & 3.Ligi | 0 | 07-07-2009 11:45 PM |
Giresun'un büyük hedefi | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-09-2008 09:19 PM |
Mali'de dün seçici kizin tuvaleti gelmis galiba | Boogle | Adult eski arşiv | 1 | 12-17-2006 12:32 PM |
Göğüs uçlarını aldırdı /6aralık | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 5 | 12-07-2006 12:15 AM |
Jlo Külotsuz Yakalandı /6Aralık | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-06-2006 05:49 PM |