![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Cole'un kafası karışık
Chelsea'yle Arsenal arasında Premier Lig'de oynanacak Londra derbisi öncesi, Arsenal'den Chelsea'ye transfer olan Ashley Cole farklı duygular içerisinde olduğunu açıkladı. İngiltere'de yayın yapan Daily Mirror Gazetesi'ne derbi öncesinde konuşan Ashley Cole, Pazar günkü maçın kendisi açısında zor geçeceğini belirterek, "Chelsa'yi para için tercih etmedim. Yazdığım kitaptan dolayı, takımla aramda sorunlar oluştu. Arsenal'de huzursuz oldum ve transfer döneminin son gününde de Chelsea'ye transfer oldum" dedi. Transferinden sonra eski takımı hakkında çok ağır sözleri sarf ettiğini itiraf eden Ashley Cole, "Şimdi, geçmişte söylediğim bazı şeylerden dolayı pişmanlık duyuyorum. Ancak bu pişmanlığın Chelsea'ye geldiğim için değil. Chelsea'nin bu maçı kazanması gerekiyor. Aksi halde Manchester'la aramızdaki puan farkı 9'a çıkar ve bu da bizi büyük bir baskı altında bırakır" diye konuştu. Takım arkadaşı Ukraynalı yıldız Andriy Shevchenko'nun takımda yaşadığa sorunlara da değinen Cole, "Shevchenko, Chelsea'ye hala alışamadı. Geçen hafta golünü attı ve inanıyorum ki, Arsenal maçında da skora katkı sağlayacaktır" derken, Arsenal'li taraftarların kendisine kızgın olduklarını da bildiğini de vurgulayarak, "Her şey dışarıda göründüğü gibi değil. Kalbim, hala Arsenal'de. Biliyorum ki, taraftarlar da bir gün beni anlayacaklardır" şeklinde sözlerini ifade etti.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zidane'nın kaFası | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-24-2008 02:27 AM |
Aykut'un kafası karışık | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 11:50 AM |
Horozun kafası karışık/10/07 | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-10-2007 12:54 PM |
kafası yarıldı... | xman | Eskiler (Arşiv) | 4 | 12-10-2006 12:02 PM |
Appiah'ın kafası karışık | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-11-2006 12:26 AM |