![]() |
|
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Eskiye Özlem Zaman aşındırıp eskitirken her şeyi Heder olup gitti Çocukluğumun en güzel günleri Bir cep leblebi şekeri Ya da köfteci Ali’de yediğim Bir porsiyon köfte Mutluluktan uçmama yeterdi İncir ağacının tepesinden inmez Nar ağacının koyu gölgesinde Nar ağacından kestiğim narları Savrukça yerdim Böğürtlenlerin arasına dalardım Bir avuç böğürtlen için Kanamayan yerim kalmazdı Evimizin bahçesindeki Dört metre karelik havuzda Öğlen saatlerinin yakıcı sıcağında Saatlerce yüzer serinlerdim Karnım acıkırdı Koca bir dilim ekmek üstüne Zeytinyağını bolca dökerdim Üstüne toz şeker serperdim Ne kilo sorunu Ne kolesterol korkusu Ne yorgunluk duyardım Ne de uyku sorunum olurdu Doru kısrağımıza çıplak binerdim Ne düşme korkusu Ne de sakat kalma korkusu Bazı Kazançukurundaki Bazı Kayıkbaşındaki Bazı da Ortaköy deki bağlarımıza Dört nala uçar gibi giderdik Ne doru kısrağımız kaldı Ne de bağlarımız Ne de o eski sağlığımız Evimizin balkonunda onlarca saksı Melisası begonvili karanfili Birde çocuk eş ve torun sevgisi Onlarda olmasaydı eğer İnan yaşamaya değmezdi |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
gangaster (12-17-2006), KaRaBaSaN (12-18-2006), whimsical_angel (12-17-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2559
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Genç geleceği ümid ederek yaşlanır,
Yaşlı geçmişi hayal ederek ölür.... paylaşıma teşekkürler..
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 38 Thanked 104 Times in 64 Posts
Üye No: 23176
İtibar Gücü: 1464
Rep Puanı : 6256
Rep Derecesi :
|
![]() ''İnsan ruhu yaşlı dogar ve giderek gençleşir bu yaşamın komedisidir...İnsan bedeniyse genç dogar ve giderek yaşlanır bu ise yaşamın trajedisidir''
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2559
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() yüreğine sağlık kardeşim...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bugün,eskiye dair ne varsa | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 07:35 PM |
Özlem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 08:26 AM |
Özlem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 08:25 AM |
Sega Rally 2...!! Eskiye Dönüş..!! | ImmortalSouL | Oyun Download | 1 | 04-04-2006 06:46 PM |
liseli özlem [bankacı özlem diyenlerde var] | GeCeLeR | Adult eski arşiv | 3 | 12-27-2005 06:14 AM |