![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() ![]() Bir haberdi senden beklediğim Sonrası mutluluk olacaktı El ele yürüyecektik Yaşamımızın kalanında Ben; Mutluluğun resmini seninle yapmış Pembeye boyamıştım dünyayı Tüm güzellikleri, yaşamı Seninle, sadece seninle düşlemiştim Hayallerimde Senli anlarda yaşamış Adınla nefes almıştım Güller açacaktı bahçemizde Kırmızının tüm tonlarında Her gonca aşkımızı anlatacaktı Kahkahalarımız duyulacaktı Açık pencerelerimizden Herkes sevgimizi kıskanacaktı Yıldızlar bize Bizim için dans edecekti her gece Ay ışığıyla oynaşacaklardı _____Nasıl bilebilirdim ki _____Kaderin ördüğü ağları _____Son oyunda _____Başrolü senin oynayacağını _____Ve _____Beni göz yaşları içinde _____Yapayalnız bırakacağını... Haberin geldiğinde İnanmadı beynim İnanmadı sevginle atan yüreğim Kötü bir şakaydı sanki söylenenler Oysa; Baş ucunda durduğum mezarın Avuçladığım altında yattığın topraktı Dudaklarımdan dökülen Sevda sözcükleri değil, dua'ydı Hiç düşünmemiştim Umutla beklediğim haberin Beni sensiz bırakacağını _____Hiç düşünmemiştim _____Yüreğimi benden söküp _____Bedeninle toprağa gömeceklerini _____Ve _____Kaderin bize oynadığı oyunda _____Hatıralarınla avunacağımı... |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Emeğine sağlık kardeşim...
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seni Beklediğim Kadar | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-07-2008 04:24 AM |
Hasretle beklediğim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 01:58 PM |
Beklediğim o an geldi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-02-2008 02:33 PM |
Beklediğim Sendin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 10:21 AM |
Beklediğim Sen Olsan | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 10:30 PM |