![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak deyimi varya!!!Şimdi tam anlamıyla yaşadığım bu doluya tutulmak ve öylesine bir doluki paylaşabilceğim insan yok ve günlüğüme bile yazamıyorum.Kendimi böyle korkak hissetmek hoşuma gitmiyor ama diğer türlü düşünmek bile istemiyorum.Kendime laf geçirebilsem keşke!!O nu düşünmesem düşünmesem sıcaklığını,gözlerini,ruhunu kendimi ve halimi ve ona ihtiyacım olmadığını olamıycağını!!Bu bana bile yalan geliyorsa kimbilir ona ne saçma gelicektir.Bu ne biçim kandırmaca hep bu lanet tuzağa düşüyorum.Sorun ona yakınlık duymammı yoksa yaşamak istememmi....HAYIR
Bir kere bana birçok şey sağladı dinledi beni dinlerkende anlamaya çalıştı bunu ne kadar başarabildi bilmiyorum ama bu sorunun cevabını şu anda bende bilmiyorum!! Belki ben onun sevgisini hiç haketmedim hatta bu yaşanılan şeyler bana fazla bile geldi hepsini bir anda sindiremiyorum ve bu beni rahat bırakmıyor.. Kalksam hazırlansam yolda dalgın dalgın yürüsem ve seninle karşılaşsam yine öylece baksan seni görsem mutlu olsam seni görmek bu benim için çok doğru değil seni görmemem gerek.Sen kendi hayatında olmalısın. Senin için ben yardıma ihtiyacı olan ve hiç bişiyinden emin olunamayan belkide bi hayal olarak gördüğün biriyim.Beni sana özel yapan hiçbir sebep yok.Bunuda beklemem için sebep yok desem kendimi kandırmış olurum. Böyle olmasından korktum ta başından beri böyle olacak korkusuyla konuşamamıştım.Halbuki şimdi hepsiyle burun burunayım ve iyice battım daldım gittim.Sürekli bir suçlama var bir yanlız kalma isteği. Sana başından beri gelmem tehlikeliydi bunu gördüm.Belki bu yüzden korktuğum için çekiliyorum senin tarafından keşke bütün bunlar bitse... Bunun böyle olmıyacağını korkarım bende biliyorum.... Umarım o seni benden daha çok mutlu eder bunu yürekten diliyorum.. |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dilek | bulva | Adult eski arşiv | 4 | 11-18-2008 04:59 AM |
Dilek | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 12:49 PM |
Dilek | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 12:49 PM |
Bir Dilek | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-16-2008 06:44 PM |
3 dilek | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 14 | 09-13-2006 11:32 PM |