www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-21-2006, 07:06 PM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Brezilya basınına konuşan Alex, Fenerbahçe'de kalmak istediğini söyledi. Sambacı, "İtalya'dan teklif aldın mı?" sorusuna ise "Evet, ama hangi takımlar olduğunu söyleyemem. Bunlarla menajerim ilgileniyor" yanıtını verdi.

Devre arası tatilini ülkesinde geçiren Alex, bazı İtalyan kulüplerinden transfer teklifleri aldığını açıkladı. Curibita kentinde Brezilya basınının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe'nin yıldızı, kariyerini iki yıl daha Avrupa'da sürdürmek istediğini vurguladı.

Sarı - lacivertli takımdan ayrılmayı düşünmediğini belirten Alex, "Avrupa'daki misyonumu tamamlamadım. Bu nedenle iki yıl daha Brezilya'ya dönmeyeceğim. Fenerbahçe ile sezon sonuna kadar sözleşmem bulunuyor ve şimdilik hiçbir yere gitmeye niyetim yok" dedi.

Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemediğini hatırlatan sambacı, "İki yıl daha Türkiye'de mi kalacaksın?" sorusunu, "Buna, 'evet' yanıtı vermem zor. Yeni gelişmeler olabilir" şeklinde yanıtladı.

'33'te bırakabilirim'
Alex, başka bir gazetecinin, "İtalya'dan ciddi transfer teklifleri aldığın konuşuluyor. Çizme'ye geri mi dönüyorsun?" sorusuna ise "Evet teklifler var, fakat bunların hangi takımlar olduğunu şimdilik söyleyemem. Bunlarla menajerim ilgileniyor" cevabını verdi.

Brezilya'ya 2009 yılında dönmek istediğini kaydeden yıldız futbolcu, "31 yaşıma geldiğim zaman ülkeme dönmeyi ve iki yıl benim için çok önemli olan Curitiba takımında oynamayı planlıyorum. 33 yaşımda belki de futbol hayatıma son noktayı koyarım" ifadesini kullandı.

Kaynak: Milliyet
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
cİHAn (12-21-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı