![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Arama
Gerek yok inan Çalmasın şu telefon Uzanmasın elim o yana Dokunmasın tuşlarına bir bir Çevirmesin kaderin tekerini bir kere daha Boş ver Sorma Iyiyim ben Turp gibiyim bak Az bi sakalım uzadı Az bibakımsız kaldı ruhum Ve belki özlemlerde takılı gönlüm Unutur Bakma Bu yana asla Görecek ne var ki Yolcu değil konağında Gelip gidende olmasın garip Aklı bir karış havada değildi hiç Kahrolur Sayma Gün biter Gün kavuşur güne Arada kalan bir hasret Arada kalan bir benim sanki Beni benden gayrı kim yaşarki Azalır Durma Yerinde olma Adımın atılsın hele Yürü biraz, az git öteye Bir de ordan bak burdaki kötüye Yanında yaşanacak ne varmış ki öyle Savrulur Anlat Bilmezler ki Anlatamadım denmesin Ancak vardın ya sonuna yolun Giderken takılıp düştün kaç kere Dizlerinde kan var belki hala ama Özlenir Korkma Ezeli bulur Ancak yürekte vardır Yürekte yaşayan da sonunda Sende olanı kadar sağ ve sığdır Gayrısı yalan der garibin biri ama Bir de ona sormak lazımdır hasretin yüzünü Sorulur |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1951
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() süpersin eline sağlık
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 24680
İtibar Gücü: 1358
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ustaca yasıyorunuz şiirlerinizi..yüreğinizden hüzün uzak olsun..emeğinize sağlık
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sorma buralarda ne işimiz var | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 10:05 AM |
Sorma Demişsin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 02:33 PM |
Sakın Sorma | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 03:27 PM |
Hasan Şaş: Sorma, tesadüf! | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-25-2007 04:56 PM |
ortaya bi karışık yaptım ki sorma....! | gencsara | Eskiler (Arşiv) | 4 | 04-24-2006 10:49 AM |