![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2452
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral, takım olarak ligin ilk yarısını başarılı bir şekilde geçirdiklerini ve ligi 7 puan önde tamamladıklarını belirterek, "Avrupa'da da iyi bir ilerleyiş sergiliyoruz. Sezonun başında adaptasyon süreci, takımın birbirini tanıması gibi bölümleri sorunsuz geçtiğimizi düşünüyorum" dedi.
FB TV'ye açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli futbolcu, takım olarak ligin ilk yarısını başarılı bir şekilde geçirdiklerini kaydederek, "Ligi 7 puan önde tamamladık. Avrupa'da da iyi bir ilerleyiş sergiliyoruz. Sezonun başında adaptasyon süreci, takımın birbirini tanıması gibi bölümleri sorunsuz geçtiğimizi düşünüyorum. İyi bir ivme yakaladık. İnsanlar, 3 puanlık sistemde 7 puanın fazla olmadığı söylüyor, ben buna katılmıyorum. Sonuçta biz maç oynuyoruz, rakiplerimiz de maç yapıyor. Yani biz kazanırken, onlar da puan kaybediyor ya da kazanıyor. Böyle bakıldığında rakiplerimizin neden hep kazandığını ve bizim yerimizde sabit durduğumuzu düşünmek istiyorlar. Buna bir anlam veremiyorum" şeklinde konuştu. Takım kaptanı Ümit Özat ile aralarında bir rekabet olup olmadığıyla ilgili olarak da Uğur Boral, "Fenerbahçe'de kişiler önemli değildir. Ben, Ümit zat ya da bir başkası fark etmez. Gün geldiğinde herkes Fenerbahçe'nin başarısını konuşur. Eğer bizim Ümit Özat ile aramızda tatlı bir rekabet varsa, bu Fenerbahçe'yi bir adım öteye götürecekse iyidir. Kim Fenerbahçe'de oynarsa oynasın, önce Fenerbahçe'nin başarısını düşünerek o formayı giyer" diye konuştu. Fenerbahçe camiasının ve tüm Türkiye'nin bayramını ve yeni yılını kutladığını da kaydeden Uğur Boral, "Umarım her şey Fenerbahçe ve milletimizin yararına olur" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
aLeMDaR (12-23-2006), alexdesouza20.07 (12-23-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Uğur bu sene ilaç oldu bize
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Uğur Boral ısrarı sürüyor | Author41 | Trabzonspor | 0 | 06-21-2009 11:26 AM |
Uğur Boral felç ett | KaRamBoL™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2008 09:54 PM |
Uğur Boral:Carlos korkutuyor! | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-25-2007 06:34 PM |
Uğur Boral;"Kalıcı olmak istiyorum/24 Aralık | !!-DieGØ-!! | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-24-2006 02:42 PM |