![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 36 Thanked 17 Times in 5 Posts
Üye No: 22168
İtibar Gücü: 1370
Rep Puanı : 860
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Otobüsle
giderken, Bolu Dağı'nda verilen molada hemen tuvalete koşturdu. Korkunç sıkışmıştı. Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı... Tam oturmuştu ki yan kabinden bir ses "merhaba" dedi. Adam şaşkın "Merhaba" diye cevap verdi. Ses devam etti: "Nasılsın?" İlk defa başına böyle bir şey geliyordu... Yine şaşkın şaşkın yanıtladı: "Sağol, iyiyim. sen nasılsın?" Ses sordu: "Ne yapıyorsun?" Bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da biliyordu. Düşündü ve yanıtladı: "Ben" dedi "Istanbul'dan Ankara'ya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?" Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi. "Hayatım, telefonu kapatıyorum. Yandaki tuvalette bir gerizekalı var. Sana sorduğum sorulara yanıt verip duruyor. Ben seni sonra ararım..."
Tarihi çevir, nal sesi kısrak sesi bunlar Delmiş Roma'nın kalbini mızrak gibi Hun'lar Göktürkler, Uygurlar, Oğuzlar, Peçenekler Türk'ün tarihine binbir zafer ekler Dünya atımın nalları altında ezildi Kaç haçlı sefer göğsüme çarpınca kesildi Bir gün gemiler dağlara tırmandı denizden Kudret ve zafer bizlere miras dedemizden. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 60 Thanked 6 Times in 3 Posts
Üye No: 17856
İtibar Gücü: 1434
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() süper yaaa
![]()
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 7 Times in 2 Posts
Üye No: 23768
İtibar Gücü: 1352
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() adamı nasıl rencide oldu acaba merak ediyorum..
Doğdum... Konuşmayı öğrendim, önce BEŞİKTAŞ dedim. Okula gittim... Okumayı Öğrendim, önce BEŞİKTAŞ yazdım. Kaç kaç dedim. Yenildik dediler.. Önce BEŞİKTAŞ'a ağladım. Bayramlarda, çubuklu BEŞİKTAŞ formamı giydim. Sokaklarda Rıza, Metin oldum...Önce BEŞİKTAŞ ı koştum. Sınav ya da maç dediler Önce BEŞİKTAŞ'ı seçtim... Güzelim, kendini ilk aşkım sanıyorsun ama Ben İlk BEŞİKTAŞ'a aşık oldum... ![]() imzada resim yasaktır.. tarafımdan 2. kez düzenlenmekle beraber 3. sü olmayacaktır.. bilginize.. KaRaBaSaN |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 25467
İtibar Gücü: 1348
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() paylasım için tşk...!!
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
şeytan ile adamın konuşması | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 11:02 PM |
Kecoonların Konuşması !! | K r a L | Eskiler (Arşiv) | 3 | 12-24-2006 12:06 PM |
İnternet üzerinden telefon konuşması(VOIP) En Ucuzu | doruktan | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-03-2006 08:18 PM |
şeytanla adamın konuşması | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-21-2006 09:08 PM |
+18 Yarıldım Gülmekten Msn konuşması | Zafir_Host | Eskiler (Arşiv) | 7 | 07-29-2006 05:56 AM |