www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-27-2006, 10:53 PM   #1
jockeя
Administrator

jockeя Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi : jockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond repute
Varsayılan USB Diskinizde Full İşletim Sistemi Olsun.(denendi)

SLAX Linux 5.8.1 (son versiyon)

# Kurulumu çok kolay.
#Tüm donanımları otomatik tanıyor.(Linkinden ayrıca eklemek istediğiniz bir program, driver vs.olursa hazır modül dosyalarını (.mo) indirip sisteminize ekleyebiliyorsunuz.
#512 veya 1 GB USB diskler için çok uygun.(En az 256 MB olmalı)

# Windows USB Stick i de denedim ama resmen bir hezimet, bırakın driveri sistem sürücülerini bile görmüyor.

## Kankalar ben şu anda kullanıyorum.Aşağıda anlattığım işlemleri sırasıyla yaparsanız 10 dakikada sistem hazır demektir.

1- Önce burdan HP-USB Format Tools u indiriyoruz (Flash diski bunu kullanarak formatlayacaksınız)

ftp://ftp.compaq.com/pub/softpaq/sp27001-27500/SP27213.exe

Flash diskinizi takın, hp-usb format ı çalıştırın, çıkan menüde FAT ı seçin ve formatlayın.

2- Burdan SLAX'ı indirin. Zipli dosyayı daha önce formatladığınız flash diskinize ÇIKARTIN.(Açılış yolu olarak flash diskinizi gösterin)

http://prdownloads.sourceforge.net/pendrivelinux/USBSLAXFULL.zip?download

3- Flash diskinizi açın ve MakeBoot.exe ye çift tıklayarak açılan menüye ok. deyin.

İŞTE BU KADAR.Artık USB Disk ten boot ederek kullanabilirsiniz.

ÇOK ÖNEMLİ : Öncelikle sisteminizde Microsoftun dotnetfx2.exe(Microsoft .NET Framework v.2.0 (x86)) yaması kurulu olmalı. (Eğer sisteminizde yoksa burdan indirebilirsiniz http://www.softwarepatch.pl/f7365cc6a35601e69c216e03d52d5bbc/dotnetfx2.exe )
jockeя çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-09-2007, 12:41 AM   #2
qarizma
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 648
Üye No: 18465
İtibar Gücü: 1603
Rep Puanı : 4494
Rep Derecesi : qarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond repute

Eline sağlık.....

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı