![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 55 Thanked 47 Times in 44 Posts
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1467
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sakatlığı geçen ve Samandıra’da erken mesai yapan Ümit Özat, “İkinci yarıda forma savaşı çetin geçecek” diye konuştu.
En formda döneminde talihsiz bir sakatlık geçiren ve ilk yarının son 3 haftasında formasından uzak kalan Ümit Özat, çalışmalara erken başladı. Samandıra Tesisleri’nde sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapan kaptan, sakatlığının tamamen geçtiğini belirterek, “Arkadaşlarımla aramdaki farkı kapatmak için erken işbaşı yaptım. Devre arası kampına tam anlamıyla hazır olarak gitmek istiyorum. Kaliteli bir kadromuz var ve forma savaşı çok çetin geçiyor. İkinci yarıda rekabete ben de katılacağım ve yeniden 11’e girmeye çalışacağım” görüşünü dile getirdi. Kaynak: Fanatik
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beşok: "Milli forma beklentim yok" | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-04-2007 03:24 PM |
G.Saray'da "Fatih Akyel" savaşı / 26 Aralık | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-26-2006 01:42 PM |
"Şakacı" Çetin Çiftçioğlu - Unutulmaz Şakalar VCDRip | sparki | Yerli Film | 1 | 08-28-2006 03:40 PM |
ZİCO: "Turu Geçecek Gücümüz Var" | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 8 | 08-10-2006 05:22 PM |