![]() |
|
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 59 Thanked 51 Times in 28 Posts
Üye No: 21946
İtibar Gücü: 1408
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir bahar sabahı beni terk edip gittin
Hiç acımadan, gözyaşlarımı hesaba katmadan Merak ediyorum bunu neden yaptın Oysa ben, sen yanımdayken Bayramlıklarını giymiş öksüz çocuk gibi sevinirdim Gök yüzündeki yıldızları yeryüzüne indirirdim Sensiz olduğum anlardaysa Bilir misin sensiz yatağımda seni düşlerdim Yağmurlu gecelerde üşürdüm Senin yerine yastığıma sarılırdım Kar yağdığında çocuklar gibi sevinir, kıpır kıpır olurdu içim Mevsimlerden en fazla kış mevsimini severdim Sormuyorsun neden kış mevsimini sevdiğimi Çünkü kış geceleri soğuk ama gündüzleri ağaçlar gelinlik giymiş gibi olurlar Ve ben seni düşlerim gelinliğimle beraber Kıştan sonra bahar gelir Sana kavuşma mevsimidir bahar, aynı zamanda terk edip gittiğin mevsimdir Ve yaz geceleri aşkın gibi yakar içimi Güzün gelmesiyle yapraklar sararıp dökülür Ben de onlar gibi solarım Yine mevsimlerden kış Eskisi gibi sevmiyorum kış mevsimini artık Çünkü ardından gelen bahar Ve de sensiz gelen bu kaçıncı bahar.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tan - Her Bahar | -toR`q.# | Şarkı Sözleri | 0 | 06-09-2010 09:24 PM |
Bahar Kal | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 06:04 PM |
Bahar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 05:59 PM |
Bahar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 05:58 PM |
Bahar | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-19-2006 04:14 AM |