![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 34 Times in 22 Posts
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1579
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() - arkanda ayı var...!
* sevişiyoruz. - pardon - arkanda ayı var! * görmüyomusun arkadaşım sırayı. sende ayının arkasına geç - arkanda ayı var! * amcamın oğlu... - arkanda ayı var! * takip ediliyoruz. burdan sola dön hemen! - arkanda ayı var! * neymiş derdi acaba - bilmiyorum kendisine sor. arkanda dedik... - arkanda ayı var! bidakka bidakka benim arkamdada ayı var vaay *********leer. etrafımızı sarmışlar... - arkanda ayı var! * ilgilenme sen onunla.sıkılır gider birazdan - arkanda ayı var! * ayy ben ayıdan çok korkarıım - kim korkmazki adı üstünde AYI! + Arkanda ayı var - Türk Filmimi Çewiriyoz lan burda + waLLa bak ya - asktr Lan ayı varmışmış hani nerd..... * argghhhhh hıırrggg urgggg -hüop, arkanda ayı var birader! -cok şakacısın. ayının burda ne işi var. -dönde bi bak. -peki. *hoaarr. (kafa gitti) -arkanda ayı var -bosver. az sonra gider nasılsa. -memetali, arkanda ayı var. -ama önümde de güzel bir gelecek var. -ayşecan. yanında ayı var. -cüheylan. yeter ama. biz ayrıldık diye sevgilime böle hitab edemezsin. -Arkanda ayı var! -Neyden kaçıyorum zannediyosun?! -Arkanda ayı var!...Pardon aynaymış.. - Arkanda ayı varr * yemezler yafrum seni ****** recep dayı demicem işte ayı - ahahah dedin dedin gıçına girsin keman yayııı naperrrrr * bööööööö -Arkanda ayı var aşkım -haniiiiiiiiii -deeaaarrrmmişşşiieeemmm -****misin nesin yaa (ayh karıştırdım o başka yerdeydi ) - arkanda ayı var! * her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bi ayı vardır - abi o pek öyle deildi sanki - arkanda ayı var ? * bodygardım - vaaaay...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|