![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 16684
İtibar Gücü: 1396
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() tabudaki muhabbete bakın
Kelime : 1 Nisan Abi, 31 Mart'tan sonra ne gelir ? 32 Mart Harbiden bravo yani... Senin gibi lama'dan baska cevap beklenemezdi zaten.. Kelime: Kabarmak Abi, simdi maddeler ısınınca nolur Genlesir Ha tamam, simdi pasta yapmak icin ne lazim Krema Başka, pastanin eski hali ne oluyo Kek Tamam, simdi annen kek yapiyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu,... aliyim " diyo... Ne der orda? Genlesme anlamina geliyo Genlesti. Hayir lann,... genlesti anlamina geliyo... Eeee, genlesti iste Ulan senin anan bu kek genlesti artik alip yiyelim mi diyo ??? (10 saniye sessizlik) evet... Ben oynamiyom bunla yaa... Kelime: Bodur Akdenizin bitki örtüsü nasildir? Maki Peki, nasildir yani? Kislar ilik ve yagmurlu... Pu ha ha ha...!?! Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) Yuhhh be, bunu nasıl anlatacam. pas. (Zaman biter) Kelime neydi? Kefensiz kahpe... Neeee??? Pardon,.. kefensiz kahve... (Digerleri karta bakar, grup kopar) Kelime: Gardiyan Ya hani kapalı bi mekanda calışıyorlar Bekçi Ya hayır ya, hani herkes korkar bunlardan Patron, müfettiş Ya geri zekalı mısınız bee... hani düdükleri vardır? Antrenör Ulen öküz herifler Sen kime öküz diyon ya...... Kelime: İstiklal Marşı Anlatan (kiz); - Yaaa.. hani bizim için çok önemli, en önemli seylerden biri.. Cvaplayan (erkek); - Bekaret?! Kelime : Sanatçi Hani bööle, Tarkan gibi bisi... .bne !! Ayy, çok hayvansin, Murat.. Kelime: Dergah Hani böyle insanlar ulvi bir amaç icin bir araya gelir ayni mekanda Grup s.ks Çarpilirsin valla. Ha tamam, trafo Ohaa.. ( Topluluk iptal ) Kelime: Manti Hani biz toplanip yapariz, partisini veririz.. S.ks!! Ne zaman yaptik ya! Ben niye kacirdim ? Kelime: Telepati Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu, h atta ayni baslayan bi program var, igrenc falan...... Telefon, Televizyon, Televole, tele? Tamam, ... bi de kedilerin ayagina ne denir; kes birlestir onlari... Volepati? Yuhhh!! Kelime: Uçak Havada uçar ya.. Leylek Yok bunun kanatlari var Ulen, leylegin yok mu ? Kelime: Yoyo Ya simdi hani böyle var ya... Hani böyle asagi yukari sallarlar,... bi dakka ya, ben burda anlatirken sen benim telefonumu mu karistiriyosun!!! Yoooo Hahhh, simdi alin bu heceyi ikiyle çarpin! Yo-yoooo!!!!! Aferim, lannn... Kelime: Horoz Hani abi gece yatariz, sonra dalariz... yaniiii, nasil anlatsam... Rüya mı, abi? Yok degil... Hani sonra ise gitmeniz gerekir.. Uyaniriz.. Hahhhh,... Nasil uyanırız, abi.??? Telasla uyanırız, geç kalmışızdır, alarmla uya nırız.... Sürer gider bu. (Uzun sure sessiz kalir, kasilir eleman.) Amannnn, ne kasiyorum ya,... Civcivin babası ?. Horozzzzz!. Tam isabet... Kelime : Uyurgezer Kız : Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıyorum, yemek yiyorum, ama naap'tıgımı bilmiyorum filan. Erkek : (Suratina bakarak) Ohaa! obez !!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kız : igrençsin... Konusmuyorum...
:punk: ...and justice for all ![]() When a Man Lies He Murders Some Part of the World These Are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All this I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home... Cesaretin Var Mı?????? http://s12.bitefight.net/c.php?uid=65444 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tabu | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-14-2008 08:20 AM |
Tabu | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-24-2007 11:37 PM |
tabu:) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-09-2006 12:59 PM |