www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-08-2007, 11:55 PM   #1
uprocking
Daimi Üye

uprocking Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1579
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi : uprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond reputeuprocking has a reputation beyond repute

"Hala teklif alıyorum"

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Hakan Şükür, Antalya Kampı'nda sevenlerinin gösterdiği ilginin, kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Gerçekten hepsine çok teşekkür ediyorum. Tabiki çok büyük başarılar yakaladık. İnsanlarında beni unutmaması ve ilgi göstermesi çok güzel.

Galatasaray'a bu konuda çok şey borçluyum. Bu vizyonun içerisinde olmak bunları getirdi. Bizde işimizi sevdik ve en iyi şekilde yaptık. Doğru davranmaya çalıştık. Karşılığında da bu sevgi geldi" dedi.

Gençler her yönüyle süper

Hakan, takımdaki genç futbolcularla konuştuğunu ve onların çok karakterli ve anlayışlı olduklarını ifade ederek, "İnanılmaz derecede karakterli ve çok saygılı bir nesil geliyor.

Çok şey söylemeye gerek bırakmayacak futbolcular. Ama tabiki A takım havası biraz daha farklı. Yani alt yapıda yetiştiğiniz tarzda değil. Futbol her geçen gün hızlanıyor ve beklentiler artıyor. Örnek verecek olursanız Arda'nın üzerindeki büyük baskı. Her dakika bu beklenti olacak. Ama buna cevap verebilmekte güçten geliyor. Herşeyden önce güçlü olmak zorundasınız. Genç arkadaşlarımızın ve onlarla beraber orta genç arkadaşlarımızın çok iyi bir uyum yakaladığını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Eski formumu yakaladım

Antalya Kampı'nda eski formunu yakaladığını vurgulayan Hakan Şükür, "Ben kendimi hazır hissediyorum. Kötü bir sakatlık yaşamıştım ve bu süre içerisinde kilo almamaya çalıştım. Kilo da almadım ve çok şey kaybetmiş değilim. Hocamızın bana ayrı bir program uygulayacağını düşünüyordum. Ama direk takımla birlikte çalışmamı istemiş" dedi.

Ağrılarının olmadığını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Ağrılarım bitti fakat darbelerden kaçıyorum. Çünkü oynadığım mevki gereği devamlı darbe alabilirim. İşte bu darbeler olmazsa 1 hafta veya on güne kadar herhangi birşeyim kalmayacak" şeklinde konuştu.

Şampiyon olacağız

Bu sene de geride olmalarına rağmen şampiyonluk inancı içinde olduklarını vurgulayan Hakan Şükür, "Bu inanç fazlasıyla var. İkinci yarıda 7 puanlık bir fark var. Açık söylemek gerekirse Fenerbahçe iyi ve tecrübeli bir kadroya sahip. Fenerbahçe ile ligin son haftalarında karşılaşacağız ve bu maçı kazanacağız havasında düşünmek zorundayız ki, kalan fark 4 olsun" diye konuştu.

Ödenmeyen paralar itici güç oldu

Geçen seneki şampiyonluk paralarının ödenmemesinin, bu sene kendilerine itici bir etken olduğu yönünde çıkan söylentilerle ilgili tecrübeli futbolcu şöyle konuştu:

"Ödenmediği zamanda ben ve bir kaç arkadaşım şöyle düşünüyorduk. Biz şartlar ne olursa olsun işimizi yapmak zorundayız. Biz işimize duyduğumuz saygıyı, sahada, antrenmanda ve sosyal yaşamda camiamıza yakışır bir biçimde göstermek zorundayız."

Arap ülkelerinden teklifler alıyorum

Devre arasında Arap ülkelerinden astronomik teklifler geldiğine dair çıkan haberlerle ilgili olarak Şükür, "Ben İnter ve Parma'da da oynarken böyle teklifler alıyordum. Hem müslüman oyuncu olmam ve Avrupa arenasında görünmem, bana bu teklifleri getirdi. Hala da bu teklifler var. Fakat Galatasaray'la hala 1.5 yıllık kontratım var" dedi.

Ersun Yanal'a saygı duyuyorum

Sarı kırmızılı futbolcu Hakan Şükür, Ersun Yanal'ın Galatasaray'ın teknik direktörü olması halinde ne olurdu sorusuna ise şu yorumu yaptı: "Ersun Yanal'ın "Kendisiyle hiç bir problem yaşamam.

Ben işime duyduğum saygıyı kişilerle yaşadığım herhangi birşey için bozamam. Ben futbolu çok seviyorum ve sonuna kadar ona yardım etmeye ve destek olmaya çalışırım. Tabiki bu Galatasaray için olacaktır ve kendisi de bu duyguyla çalışacaktır. Kendisi çok teknik donanımlara sahip. Neticesinde de başarılı oluyor. Benim hayatım boyunca bir kinim olmadı, olamazda" diye konuştu.

Takımının eksiklerini değerlendiren Hakan Şükür şöyle konuştu:

"Eksikler mutlaka olacaktır. Takım olusanız, birbirinizin açığını kapatırsanız bu eksiklikleri giderebilirsiniz. Hep birlikte hareket ettiğimiz sürece bizi güzel şeylerin beklediğini düşünüyorum"

Aydın'ı çok beğeniyorum

Galatasaray'ın genç futbolcularından en çok Aydın'ı beğendiğini ifade eden sarı kırmızılı futbolcu, "Aydın'ı duruşu ve futbolculuğuyla seviyorum. Biraz daha kendine güvenmesi halinde çok daha iyi bir futbolcu olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
uprocking çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı