![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 36 Thanked 17 Times in 5 Posts
Üye No: 22168
İtibar Gücü: 1388
Rep Puanı : 860
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bir gün genç bir çift evlenir ve damadın evi olmadığı için babasının evinde kalır. Babasının evinde de annesi ve 10 yaşındaki kız kardeşi de varmış. Genç çift gerdeğe girmiş ve sabah oldugunda damadın babası kahvaltıya inmelerini beklemiş. Fakat saat 11 olmuş kimse inmemiş. Ufak kardeşi de, "Ben niye inmediklerini biliyorum." demiş. Babası da "Sus senin aklın böyle şeylere ermez." demiş. Saat 16 olmuş yine odadan çıkan yok. Babası yine merak etmiş, kız kardeş de yine "Ben biliyorum" demiş fakat babası "Sen sus" demiş ve saat aksam 8 oldugunda yine odadan çıkan olmayınca kız kardeş yine "Baba vallahi ben biliyorum" demiş. Babası da artık meraktan çatladığı için "Söyle bakalım, niçin inmiyorlar?" demiş. Kızda; "Akşam abimle yengem gerdeğe girerken, yengem benden krem istemişti. Bende yanlışlıkla japon yapıstırıcısı vermişim..."
Tarihi çevir, nal sesi kısrak sesi bunlar Delmiş Roma'nın kalbini mızrak gibi Hun'lar Göktürkler, Uygurlar, Oğuzlar, Peçenekler Türk'ün tarihine binbir zafer ekler Dünya atımın nalları altında ezildi Kaç haçlı sefer göğsüme çarpınca kesildi Bir gün gemiler dağlara tırmandı denizden Kudret ve zafer bizlere miras dedemizden. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 32 Thanked 227 Times in 20 Posts
Üye No: 10984
İtibar Gücü: 1613
Rep Puanı : 11285
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() sxaol güzeldi
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 14 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4412
İtibar Gücü: 1447
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() güzelmiş.emeğine sağlık...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
capon kızın basına gelenleri anlatsam sıgmaz.inşaat kösesinde baslıyo 10 dk | BoSSs | Adult eski arşiv | 0 | 03-31-2008 06:30 PM |
Bir CaPon AtaSoZu :) | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 5 | 06-28-2006 10:14 PM |