![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MANKEN DOĞA BEKLERİZ'İN EŞİNDEN AYRILMASINA NEDEN OLDUĞU SÖYLENEN KÖPEK EĞİTMENİ BORA ERBERK AÇIKLADI.
Manken Doğa Bekleriz'in köpek eğitmeni sevgilisi Bora Erbek, Bekleriz'in kendisinden yanlış anlama sonucunda ayrıldığını söylüyor: Öpüştüğümüzü gösteren fotoğrafları basına benim sızdırdığımı sandığı için değil, 'sadece arkadaşız' açıklaması yaptım diye ayrıldı benden. Onu korumak istemiştim! - O fotoğraf Doğa'nın yaş gününde çekilmişti. Ama Doğa, ilişkimizi fotoğrafın basına sızmasından önce eşine söylemişti zaten. Bu nedenle eşini aldatmış sayılmaz. Doğa çok asil bir davranışta bulunarak; bana aşık olduğunu önceden eşine söylemişti. - Bir ilişkide ne yaşanıyorsa Doğa ile hepsini yaşadık. Elbette sadece öpüşmedik!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yaşadık yaşamadıklarımızı, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2008 09:33 AM |
Gün oldu telaşını yaşadık korkuların | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 10:03 AM |
İmkansız aşklarla yaşadık | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 12:51 PM |
Her Mevsimde Sonbaharı Yaşadık | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-02-2008 01:59 PM |
Sakarya'da felaket yaşadık | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2007 11:04 PM |