![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2536
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Atacan, gazetecilerin evlilikle ilgili sorularına, "Pınar'la evlenmek istiyorum. İlerleyen zamanlar ne gösterir bilemem, ancak ilişkimiz çok güzel gidiyor. Kendisinden çocuk sahibi olmak istiyorum" dedi. Arkadaşlarıyla uzun süre sohbet eden Pınar Altuğ da, gazetecilerin röportaj isteğini kırmayarak dışarı çıktı. Evlilik konusundaki sorulara Altuğ, "Evlenme teklifini ben mi yapacağım? Yağmur ne zaman evlilik teklif eder bilemem" dedi. Gazetelerde çıkan, "Yağmur çocuk istiyor" haberlerinin çarpıtıldığını söyleyen Altuğ, "Yağmur çocukları çok seviyor. Ben de çocuk istiyorum. Ancak bunun için evlenmemiz gerekiyor. Kesinlikle evlilik dışı çocuk yapmak istemiyorum" diye konuştu. Altuğ, "Yeni projeleriniz var mı?" şeklindeki soruya ise, "Salı günü yeni projemizi basın toplantısıyla tanıtacağız. Şu an hiçbir şey söyleyemem" yanıtını verdi. Altuğ ve Atacan daha sonra birlikte kayak yaptı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pınar Altuğ & Yağmur Atacan | The__Rakici | Adult eski arşiv | 4 | 10-16-2008 12:04 PM |
+18 Pınar Altuğ | The__Rakici | Adult eski arşiv | 11 | 04-25-2007 02:37 AM |
pınar altuğ show | tigerrr | Adult eski arşiv | 4 | 04-06-2007 07:19 PM |
Pınar Altuğ ; Yağmur Lokum Gibi Adam /23kasım | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-23-2006 03:53 PM |