![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 14 Times in 9 Posts
Üye No: 26490
İtibar Gücü: 1351
Rep Puanı : 710
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Dink'in katil zanlısı: Cuma namazını kıldım, vurdum
21 Ocak 2007 DHA ![]() Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katil zanlısı Ogün Samast, yakalandıktan sonra Samsun Emniyet Müdürlüğü’nde verdiği ifadede, “Cuma namazını kıldıktan sonra vurdum” dedi. Dink'in katil zanlısı Oguün Samast dunda gece Samsun'da yakalandı. Bu sabah İstanbul'a getirilen Samats, Emniyet Müdürlüğü'de sorguya alındı. Olayla ilgili Trabzon'da gözaltına alınan 4 kişi de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Samats, Samsun'daki ilk ifadesinde cinayeti kabsul etti. Cinayetten 10 dakika önce gözgeze geldiklerini ve Dink'in irkildiğini anlatan Samast'ın şu ifadeyi verdiği öğrenildi: “İnternette haberlerde okudum. Orada 'Ben Türkiyeliyim. Ama Türk kanı pis kandır’ dediği için öldürmeye karar verdim. 17 Ocak’ta Trabzon’dan otobüse bindim. 18 Ocak akşamı İstanbul terminaline indim. Geceyi de terminalde geçirdim. 19 Ocak’ta görüşmek için gazeteye gittim. Ancak görüşemedik. Daha sonra Cuma namazını kıldım. Namaz çıkışı da gazeteye gittim. Bu sırada Hrant Dink bir bankaya girdi. Bankadan çıkıp gazeteye gitti. Beni görünce irkildi. 10 dakika sonra gazeteden çıktı. Arkasından yanaştım ve 1 metre uzaklıktan vurdum. Pişman değilim.” BAŞSAVCI: İTİRAF ETTİ Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gökçınar Agos Gazetesi Genel Yayın Müdürü Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün Samast'ın ilk ifadesinin Samsun'da alındığını söyledi. Başsavcı Gökçınar, “Sanık suçunu itiraf etti” dedi. KATİL ZANLISI BÖYLE YAKALANDI Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün Samast’ın yeri, dün öğle saatlerinde televizyonlarda gösterilen görüntülerinden resmi gören babası Ahmet Samast’ın ihbarıyla tespit edildi. Ahmet Samast’ın oğlu Ogün Samast’ı aramaya başlayan polis, Trabzon McDonald’s bombalamasına karıştığı belirlenen Samast’ın aynı olaydaki arkadaşı Yasin Hayal ile birlikte 12 kişi gözaltına alındı. Hayal’den 12 saat sonra Ogün Samast Samsun’da yakalandı. Dink'in katil zanlısı Samast daha sonra İstanbul'a getirilerek Emniyet Müdürlüğü'de sorguya alındı. Olayla ilgili Trabzon'da gözaltına alınan 4 kişi de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 13 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4507
İtibar Gücü: 1428
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() abi inanamıyorum ya bi insan internetten okuduklarından gaza gelip nasıl insan öldürebilir yalan bu adamın söyledikleri..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14005
İtibar Gücü: 1391
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() bencede yalan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 28044
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Guya turkiye aleyhine soyledikleri sozlerden etkilenip bu cinayeti islemis turkiyeyi satan siyasetciler burokratlar vede turkiye aleyhine acik olarak kufur eden birsuru insan var neden bu adami secti acaba bu kadar basitmi cuma namazini kildim ve bu cinayeti isledim, anladimki bu cinayeti isleyen kisi turkiye dusmani turkiyeyi sevdigi palavrasinada kimse inanmasin turkiyeyi seven bir insan dunyayanin onune turkiyeyide yem olarak atmaz....vatan haini katil
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14785
İtibar Gücü: 1398
Rep Puanı : 491
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bunu yapan insan insan değildir..Aynı Danıstay saldırısı gibi..Bunu yapan insan buyuk bir vatan hainidir sadece onu soyleyebilirim..
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dink'in katil zanlısı Ogün Samast bunalım geçiriyor | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-13-2008 06:00 PM |
Dink'in katil zanlısı O.S.'nin inanılmaz değişimi 26 Mart | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-26-2008 05:40 PM |
Bayram namazını Tokyo'da kıldım/19.10 | D@!?l<_@NG€L | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-19-2007 07:46 PM |
8 kişinin katil zanlısı teslim oldu 12 eylül | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-12-2007 10:15 AM |
Katil zanlısı 9 ay sonra konuştu 22 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-22-2006 03:06 PM |