![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3154
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 1 metre boylarında maymun benzeri bir canlı gördüklerini iddia eden köylüler, 15 gündür korku ve merakla *******i nöbet tutuyor
Fethiye Esenköy Bademlik Mahallesi’nde, görüldüğü öne sürülen maymun benzeri canlı yüzünden köylülerin uykusu kaçtı. Köy meydanında *******i nöbet tutan köylüler, ’gulyabani’adını verdikleri canlıyı anlata anlata bitiremiyor. Köyde yayılan dedikoduların ardından geçen pazar günü garip canlıyı gördüğünü öne süren M. Aydın Karagöz, şunları söyledi: “Pazar gecesi merak edip arkadaşlarla su kanalının yakınlarına gittik. Tepeden taşlar geliyordu, çığlıklar vardı. Arkadaşlar korkup kaçmaya başladı. Ben kaldım. Daha sonra beyaz ışıklar arasında kıllı ve maymuna benzeyen bir şeyin üzerime doğru geldiğini gördüm. O sıra can havliyle kendimi arabanın içine attım. Daha sonra köylüler yanıma geldi. Ama ortalıkta hiçbirşey yoktu. Burada büyüklerimizin dediğine göre eskiden yatır varmış. Eski Likya- Roma zamanından kalma mezarların olduğu da söyleniyor. Büyüklerimiz ‘bu mezar bekçisi bir ruh olabilir’dediler.” |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TBMM’de ‘kıyak’ tartışması ve ‘helal’ tepkisi | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2008 08:25 PM |
Çapkın ‘damat’ın suç ortağı ‘idare müdürü’ / 21 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 08:13 AM |
Küçük Furkan’a ‘kepçe kulak’ operasyonu 11Şubat | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2007 06:51 AM |
Gül’den ABD’de ‘301 değişecek’ sözü 11şubat | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2007 06:40 AM |
Pizza kutusundaki 565 kilo eroini ‘Esta’ yakaladı 11şubat | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2007 06:37 AM |