www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-06-2006, 06:06 PM   #1
Anarchist
Geçerken Uğradım

Anarchist Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 3734
İtibar Gücü: 1471
Rep Puanı : 2167
Rep Derecesi : Anarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant futureAnarchist has a brilliant future

Aşağıda Nato zirvesi nedeniyle bir şirkette (eski Çarsı Mağazas ) yapılan
mailleşme ve İnsan Kaynakları Müdürünün cevabını bulacaksınız.
İnsan Kaynakları Müdürü'nün e-maili :

Merhaba, 28 - 29 Haziran tarihlerindeki Nato Zirvesi nedeniyle 13 (Beşiktaş), 34 (Taksim) ve 36 (Şişli) nolu servislerin güzergahları trafiğe
kapalı olacağından, bu servisleri kullanan personelimiz ulaşımını kendi imkanı ile sağlayacaktir. Bilgilerinize. Bilgihan

1. Personelin e-maili :

Günaydin Bilgihan Hanım, Ulaşımı kendi imkanımızla sağlamakla ne kastediliyor? 28 ve 29 Haziran tarihlerinde bulunduğumuz bölgede tüm yollar kapalı olup metro da Mecidiyeköy - 4 Levent arası çalışacaktır. Benim bu koşullar altında Galata'dan Mecidiyeköy'e kadar yürümem gerekecek.Ne tavsiye edersiniz? Deniz...

2. Personelin e-maili :

Günaydın, deniz hamamcioğlu na katılıyorum. bir çözüm bulmamız gerekli? Bu konu ile ilgili olarak sizin ve ekibinizin çok ciddi araştırmalar yaptığınızı biliyorum. Siz bir çözüm üretememişken bizim ne gibi bir alternatif yaratmamızı bekliyorsunuz?! Inaniyorum ki bir ulaşım yolu olsaydı bunu önce siz bulacaktınız.Deniz Hn'in da belirttiği gibi; tek
yol gözüken Mecidiyeköy-Levent Metro hattına işe yaya olarak ulaşımımız mümkün değildir. Ne tavsiye ediyorsunuz!?? Beyza...

İnsan Kaynakları Müdürü'nün cevabı :

Bu maili atmanızdaki luzümu anlayamamış durumdayim. Sizlere bu güzergahlarda elimizde olmayan nedenlerle servis verilemeyeceği bildiriliyor. Siz hala niye çözüm gelmiyor diyorsunuz. Iste çözümler:

1-Annenize taşının, işe oradan gelin.
2-Müdürlerinizle konuşun, izin alın.
3-Hasta numarası yapın
4-Tatile çıkın
5-Bush ve diğer katılımcıların özel şöförleri ile anlaşın sizi işe getirsin.
6-Moto kuryeler bulunduğunuz yerde çalışıyorsa, terkisine atlayın Metro istasyonuna ulaşın
7-Yürüyün, hava güzel, yaz için zayıflama mantığını da düşünürseniz attığınız her adım yarar sağlar
8-Işte yatın
9-Maslak Princess ile şirketinizin anlaşmasını sağlayın, size indirim alsın
10-Bu tip bir maili bana yazdırmış olmaktan da utanın.Insan Kaynaklari Müdürü

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı