![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3167
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Avustralya Futbol Federasyonu Başkanı Ben Buckley, Avrupa seyahatinin ardından yaptığı açıklamada, milli takım için Guus Hiddink'in yerine üst düzey bir teknik direktör aradıklarını söyledi..
Hollandalı teknik adam Guus Hiddink'in ayrılmasından sonra geçtiğimiz yıldan beri kalıcı bir teknik direktörü olmayan Avustralya Milli Takımı'nda teknik direktör arayışları sürüyor. Takımı şu an çalıştıran isim Hiddink'in yardımcılığını yapan Graham Arnold. Arnold, Avustralya'yı Temmuz ayındaki Asya Kupası Finalleri'ne hazırlıyor. Avrupa'da teknik direktör arayışlarını sürdüren federasyon başkanı Ben Buckley, ülkeye dönüşünde yaptığı açıklamada, "Avrupa'da bulunduğum süre içerisinde birçok teknik direktörle görüştüm. Bizi, takımın Dünya Kupası'nda yakaladığı başarıya götürecek teknik direktörler arıyoruz" dedi. Geçtiğimiz aylarda Avustralya basınında çıkan haberlerde, eski Liverpool teknik direktörü şu an Lyon'u çalıştıran Gerald Houllier'in milli takımın başına düşünülen en güçlü aday olduğu iddia edilmişti. Avustralya, 7 Temmuz'da başlayacak Asya Kupası Finalleri'nde, Irak, Umman ve Tayland'la aynı gurupta mücadele edecek.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Teknik direktör derbi sonrası | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-18-2008 05:17 PM |
Bayanlar Teknik Direktör Olsa | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-15-2007 09:04 AM |
Kral teknik direktör oluyor | uprocking | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 01:12 PM |
Roy Keane teknik direktör oluyor | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-24-2006 10:03 PM |