www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-14-2007, 04:11 PM   #1
KaPGaN
Daimi Üye

KaPGaN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 14
Üye No: 36062
İtibar Gücü: 1456
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi : KaPGaN has much to be proud ofKaPGaN has much to be proud ofKaPGaN has much to be proud ofKaPGaN has much to be proud ofKaPGaN has much to be proud ofKaPGaN has much to be proud ofKaPGaN has much to be proud ofKaPGaN has much to be proud ofKaPGaN has much to be proud ofKaPGaN has much to be proud ofKaPGaN has much to be proud of
Varsayılan Fener turu Sami Yen'de atar

Mehmet Yozgatlı, şampiyonluk yarışında şu anda ikinci sıradaki Beşiktaş ile aralarında 6 puan fark bulunduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

''İnanın aslında 'Maalesef 6 puan öndeyiz' demek istiyorum. Çünkü hiç beklemediğimiz maçlarda inanılmaz puanlar kaybettik. Bu gibi puan kazalarına uğramasaydık şampiyonluğu çok önceden açık ara garantileyebilirdik diye düşünüyorum. Ama yine de her şey bizim elimizde. Takım olarak elimizi taşın altına koyduk. Çok kararlıyız, şampiyonluk turunu Ali Sami Yen Stadı'nda atacağımıza inanıyoruz. Taraftarımızın desteğinin devam etmesini diliyoruz. Şayet büyük bir talihsizlik olmazsa bu yıl inşallah iki kupayı da müzemize götüreceğiz. Zira geçen yıl yaşananlar bir görünmez kaza idi.''

ZİCO'YLA DİYALOĞUMUZ İYİ
Teknik direktör Zico'nun oyuncularla olan diyaloğunun çok iyi olduğunu, Brezilyalı teknik adamın sıkıntılarını her zaman kendileriyle paylaşan, moralveren ve sorunlarını her zaman gidermeye çalışan bir hoca olduğunu vurgulayan Mehmet Yozgatlı, ''Hocamız toplantılarda takımı çok iyi motive ediyor. Hocamız çok iyi biri. Zamanında futbolculuğu da teknik direktörlüğü de çok iyi. Benim bu sene mukavelem bitiyor. İlk isteğim Fenerbahçe'de kalmak. Çünkü Fenerbahçe'yi çok seviyorum. İdealim, futbolu Fenerbahçe'de bırakmak ve hayatımın sonuna kadar da 'Fenerbahçeli Mehmet Yozgatlı' olarak anılmak istiyorum''dedi.
Old 03-14-2007, 04:18 PM   #2
kamil basaran
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 1088
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : kamil basaran is on a distinguished road

Kimse kimseyi aldatmasin.Bu sene ligte dogru dürüst futbol yok,zaten hersey ortada.Buna ramen fener türkiye ligin en kötü futbolunu oynuyor.100 milyon dolarlik takima bakarmisiniz.Sanirim bütceler esit olsaydi,fener 3 üncü ligte futbol... oynardi.
kamil basaran çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı