www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-02-2007, 05:55 PM   #1
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası

Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2822
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan Başbakan Erdoğan YÖK'e rest çekti / 2 Nisan

Türkiye’de üniversitesiz il kalmayacağını söyleyen Erdoğan, "Bizim görevimiz üniversite kurmak. Öğretim üyesi göndermek de YÖK'ün işi. Eğer yetiştiremiyorsan, bu ülkede yetiştirenler çıkar" dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, üniversite kenti Eskişehir'den Türkiye'de üniversitesiz ilin kalmayacağını belirterek YÖK'e yüklendi. Eskişehir'de tamamlanan 212 tesisin toplu açılış programına katılan Erdoğan, 15 şehre 15 üniversitenin ardından 17 şehre daha 17 üniversite kurulacağını belirterek, kurulacak üniversitelere öğretim üyesi yetiştirememekten yakınan YÖK'e sert çıktı.

17 YENİ ÜNİVERSİTE

Türkiye'nin dört bir yanına ayırım yapmadan ilmi her tarafa aynı oranda ***ürmenin gayreti içinde olacaklarını belirten Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu: "Çünkü terk edilen bölgelerimiz var. Niçin Güneydoğulu, Doğulu. Doğu Karadenizli üniversite görmesin. Bizim hükümet olarak görevimiz üniversiteyi kurmak. Oraya öğretim üyesini yetiştirmek göndermek. Türkiye'de bir kurumuna o görev veriliyor. Onun adı da YÖK. Sende onu yetiştireceksin, oraya göndereceksin. Eğer yetiştiremiyorsan ha bunu söylersin yetiştirenler çıkar. Bu ülkede öğretim üyesi olmak isteyen çok insanımız var. Biliyorsunuz 15 ilimize üniversite kararını parlamentodan çıkardık. Şimdi 17 üniversiteye daha olmayan ile üniversite kararını çıkartıyoruz. Böylece 9 ilimiz kalıyor. Bu 9 ilimizi de altyapısı hazırlandığı anda onları da sıraya koyacağız. Türkiye'de üniversite olmayan il kalmayacak."
Old 04-08-2007, 01:53 PM   #2
saphirarya
Geçerken Uğradım

saphirarya Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 37989
İtibar Gücü: 1345
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi : saphirarya is on a distinguished roadsaphirarya is on a distinguished roadsaphirarya is on a distinguished roadsaphirarya is on a distinguished road

kimmiş bu yetiştirecek olanlar bunlar üniversite açmayı marifet sanıyolar ya ülke de bi dünya çözülmesi gereken sorun var.üniversiteye mi geldi sıra onlar dururken eğitim seviyesini yükseltin önce, binayı inşaa etmek yetmiyo

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı