![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2841
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dünya ve Ülkemiz Çocuklarına Sağlık Eğitim ve Yardım Derneği (Çocuk-Der) Genel Başkanı Nil Demirkazık hakkında Batman Cumhuriyet Savcılığı, soruşturma açtı.
Batman'da yerel yayın yapan Batman Petrol Gazetesi sahibi Nedim Arslan, Batman Cumhuriyet Savcılığı'nın, gazetedeki "Janset" adını taşıyan köşeye "Sayın Öcalan" başlığıyla yazı yazan Nil Demirkazık hakkında, "suçu ve suçluyu övmek" iddiasıyla soruşturma açıldığını söyledi. Daha önce PKK yanlısı Roj TV'yi savunarak gündeme gelen Demirkazık, son yazısında da terör örgütü elebaşısı Öcalan'a övgüler yağdırıyor. Demirkazık, Öcalan'ı, 'Türkiye'yi seven, ülkesini bekleyen tehlikelere karşı önlem almak için uyarıda bulunan biri' olarak tanımlıyor. Yetkililer, soruşturma sonucunda Demirkazık hakkında dava açılıp açılmayacağına karar verileceğini belirttiler. Medeni Akbaş, Batman |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
!!!!....Arkadaşımm.. || Sen Miydin Sewgilimi Çalan || ....!!!! | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2008 05:03 PM |
Çünkü yalnızlığımı çalan sensin sen | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 12:44 PM |
Saz Çalan Sakallı Adam | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 07:04 PM |
MP3 calan ayakkabı | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-17-2006 01:35 PM |
Karinda Saz Çalan Çocuk | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 1 | 02-25-2006 07:15 PM |