![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 39 Times in 30 Posts
Üye No: 36062
İtibar Gücü: 1455
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beşiktaş'ta Sakaryaspor maçı öncesinde teknik direktör Jean Tigana ile menajer Ali Gültiken'in önce tesislerde sonra da otobüste sert biçimde tartıştıkları ortaya çıktı...
*** Herkez kendi işine baksın! Fransız hoca, Sakarya maçı öncesi yemek konusunda Ali Gültiken ile kapıştı. Beşiktaş'ta şampiyonluk yarışı sürerken, sıkıntılar bitmek bilmiyor. Sakarya maçı öncesinde Ali Gültiken, Ümraniye'de cafe break çay menüsünü değiştirince Tigana'nın hışmına uğradı. Fransız hoca, herkesin duyacağı bir ortamda, "Ümraniye'de 17.00'de cafe break, Sakarya'da da 19.00'da yemek var. Sen cafe break'e yemek koyduruyorsun. Git idari işlerle ilgilen, futbol takımı benim işim. Kimin ne zaman, ne yiyeceğini ben önceden bildirmişim, işime karışma" diye Ali'ye çıkıştığı öğrenildi. BENİ HİÇ SEVMİYORSUNUZ Tigana, futbolcuların da gördüğü sert çıkışın ardından Sakarya'ya gitmek üzere takım otobüsüne bindi. Hızını alamayan Fransız teknik adam, otobüste de konuyla ilgili konuşmaya devam etti. Ali Gültiken'in de kendisine bu konuda yanıt vermesiyle olay daha da büyüdü. Gültiken'e "Seni soyunma odasında görmek istemiyorum" diyen Tigana, futbolcuları da "Beni sevmiyorsunuz. Gitmem için uğraşıyorsunuz. Başkanın gelmesini bekliyorum. Hepsini anlatacağım" diye tehdit etti.
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dev kapışma iddaa'da tek maç! | styla45 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 04-02-2010 01:58 AM |
Sanal kapışma! | GooD aNd EvıL | Bilim Ve Teknoloji Haberleri | 0 | 04-11-2009 05:47 PM |
Zirvede dev kapışma | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-02-2008 09:52 AM |
Kupada dev kapışma!.. | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-03-2008 02:37 PM |
Manisa'da zor kapışma | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 03:26 PM |