![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1854
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Terör, bazılarının çocuğu gibi Fehriye kararını inceletiyorum
21 Nisan 2007 Oya ARMUTÇU / ANKARA Hükümet Sözcüsü ve Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Belçika Yargıtayı’nın Sabancı suikastı sanıklarından Fehriye Erdal ve DHKP-C’nin Belçika’daki önde gelen isimlerinin hapis cezalarını bozan kararını incelettiğini açıkladı. Bakan Çiçek Hürriyet’e şunları söyledi: "Konuyu kendi yönümüzden inceletiyoruz. Bu konu Sabancı Ailesi’nin de konusu. Bu yüzden aile ile de görüşerek, bir tatsızlığa meydan vermemek adına yapılabilecek ne varsa yapacağız. Aile ve avukatları ile temasa geçilmesi talimatı da verdim." Belçika ve Batı’nın terörle mücadelede samimiyetsiz olduğunu savunan Çiçek, "Terör örgütleri Batı dünyasının demokratik imkanlarından yararlanıyor. Yargı yoluyla terörist olduklarını bile anlatmakta zorluk var. Yabancı güçler himaye etmese, destek olmasa, terör örgütleri bir gün bile yaşayamazlar. Terör bazı ülkelerin çocuğu gibi" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Çocuğu yakalayabilecek miyim diye çok korktum" 24 Nisan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-24-2008 05:14 PM |
Tarikatta kim kimin çocuğu bilinmiyor 12 nisan | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-12-2008 01:48 PM |
Belçika Yargıtayı Fehriye kararını açıklıyor/17 Nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-17-2007 06:16 PM |
Dev timsah küçük çocuğu parçaladı / 11 nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-11-2007 07:46 AM |
Kocaeli'nde terör örgütüne yönelik operasyon/7 Nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-07-2007 11:59 AM |