![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 39 Times in 30 Posts
Üye No: 36062
İtibar Gücü: 1454
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Topu 90'a gönderip Cordoba gibi çok tecrübeli bir kaleciyi çaresiz bırakan yıldız futbolcu uzun süre ayakta alkışlandı.
Beşiktaş, adeta ecel terleri döktüğü maçta kaleci Murat'ın performansıyla birlikte en çok konuşulan konu Delgado'nun attığı harika gol oldu. Arjantinli yıldız, karşılaşmanın 41'inci dakikasında, Antalyaspor kalecisi Cordoba'nın uzaklaştırdığı topa, ceza alanı içinde dönerek mükemmel vurdu ve meşin yuvarlak doksandan ağlarla buluştu. MURAT'A HEDİYE Son haftalarda üstün performansıyla dikkat çeken Delgado, Antalyaspor'a attığı golle, ligdeki toplam gol sayısını 4'e çıkardı. Delgado gol pozisyonu için, "Top gelirken sekiyordu. Arka direğin boş olduğunu gördüm ve oraya gönderdim" dedi. Golü kaleci Murat'a hediye eden tangocu, "Süper oynadı. Onun sayesinde kazandık" ifadesini kullandı.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Genç Kiz ViDeO BoYuNcA SüPeR Bi Yar.k iStiYoRum SüPeR oLsuN sÜpEr oLsUN DiYe inL | ugur9948 | Türk Video | 2 | 02-16-2010 12:24 AM |
KaDıN ViDeO BoYuNcA SüPeR Bi Y.r.k iStiYoRum SüPeR oLsuN sÜpEr oLsUN DiYe inLiYoR | nihalcml | Türk Video | 3 | 12-13-2009 09:37 PM |
Espanyol'a Tangocu defans! | styla45 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 07-06-2009 07:48 PM |
Timsah'a tangocu orta saha! | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 07-06-2009 06:48 PM |
Tangocu tamam! | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-22-2006 11:50 AM |