www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-28-2007, 07:31 PM   #1
Spy_MasteR
Forum Müdavimi

Spy_MasteR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1850
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi : Spy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond repute
Varsayılan Cannes jüri üyeliği benim için önemli / 28 nisan

Cannes jüri üyeliği benim için önemli

28 Nisan 2007
Muammer ELVEREN/PARİS
Paris’te Sosyal Bilimler Yüksek Okulu’nda, "Benim Adım Kırmızı" romanıyla ilgili bir konferans veren Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, toplantı bittikten sonra "Altın Palmiye jüri üyeliği teklifini nasıl karşıladınız" şeklindeki sorumuzu "Önemli buluyor ve çok ciddiye alıyorum, sinemayı seviyorum ve Cannes’a büyük bir heyecanla gideceğim" dedi.

Pamuk konferans bittikten sonra devamlı fotoğraf çeken gazetecileri "Flaşlar gözümü rahatsız ediyor, doktor bana flaşı yasakladı" diye uyardı. Pamuk, Sorbonne Üniversitesi’nin davetlisi olarak ünlü Fransız yayınevi Gallimard tarafından yayımlanarak 10 Mayıs’tan itibaren Fransa’da piyasaya çıkacak olan "İstanbul: Hatıralar ve Şehir" adlı otobiyografik kitabının tanıtımı için Paris’te bulunuyor. Pamuk, Nobel ödülünü aldıktan sonra çok mutlu olduğunu ve bunun kendisini olumlu etkilediğini söyledi.
Spy_MasteR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı