![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() HEDIYE
Anaokulunun son gunu kucuk ogrenciler ogretmenlerine hediye verdikleri bir parti duzenler. Cicekcinin oglu ogretmene bir hediye paketi uzatir. Ogretmen paketi yavasca sallar eliyle tartar ve "Sanirim bu bir buket cicek.." "Dogru.. Nerden bildiniz ogretmenim?" "Sey, tahmin ettim.. " Siradaki ogrenci sekercinin kizidir. O da ogretmene bir hediye verir. Ogretmen gulumseyerek paketi alir, eliyle tartar ve hafifce sallar: "Sanirim bu bir kutu cikolata.." "Aaa, nerden bildiniz ogretmenim?" "Sey, bir tahmin ettim. Tuttu iste..." Bir sonraki hediye TEKEL bayisinin oglundan gelir. Ogretmen paketi alir ama alttan kucuk bir sizinti vardir. Paketi tutarken parmagi islanan ogretmen yavasca parmagini diline surer: "Bu sarap olabilir mi?" "hayir ogretmenim!!" diye bagirir cocuk heyecanla Ogretmen tekrar sizan yerden bir damlayi parmagiyla alip tadina bakar: "Sampanya oyleyse..." Daha da heyecanlanan cocuk "HAYIR Ogretmenim!!" Ogretmen sizintinin bir daha tadina bakar: "Tamam.. Pes ediyorum, bilemeyecegim. Nedir bu?" Cocuk neseyle haykirir: "Bir kopek yavrusu!.." BAS AGRISI Joe yatak kariyeri basarilarla dolu bir insandi.Ancak yaslandikca bu meziyeti inanilmaz bi bas agrisi yuzunden tutmustu. Sagligi ve ask hayati cekilmez bir hal aldiginda tibbi bir yardima ihtiyaci oldugunu farketti. Kapi kapi doktor doktor gezdikten sonar problemini cozebilecek bi uzman hekim buldu kendine -"Size bir iyi bir de kotu bir haberim var "dedi doktor -"doktor once iyi haberi duymak istiyorum" - " sizi bas agrinizdan kurtarabilirim." - "peki kotu haber nedir doktor bey?" - " cok nadir gorulen bir durum..soylemesi zor amaaaaaa..hadim edilmeniz gerekiyor.cinsel organınız, omurganizin alt kismina baski yapiyor ve bu baski sizde dayanilmaz bir bas agrisi yaratiyor. Bu baskidan kurtulmanin tek yolu erkeklik organınızı almak." Joe bu haber karsisinda sok olmus ve morali cok bozulmustu. Kendi kendine sordu - " naapsam acaba. erkeklik organım alinirsa ben nasil yasarim.kimin icin yasarim.el icine nasil cikarim" cevap vermek icin fazla düsünemedi ve baska bi sansi olmadigi icin bicak altina yatmaya karar Verdi Hastaneden taburcu oldugunda - "ohhh be dunya varmis.kurtuldum şu lanet ağrıdan" diye derin bir nefes aldi ancak ustunde onemli bir parcasinin eksik oldugunu hissetti. Caddede yururken farkli bir kisi oldugunu sezinledi. Yeni bir baslangıç yapabilir ve yeni bir haayata baslayabilirdi. Bir erkek giyim mağazasinin onunden gecerken vitrinde duran bir takim elbiseye takildi gozleri.."iste tam aradigim takim elbise" dedi ve dukkana girdi tezgahtara "yeni bir takim elbise istiyorum" dedi Tezgahtar Joe'yu soyle tepeden tirnaga bi suzdu ve " bi bakalim.44 beden" Joe gulerek "kesinlikle dogru nerden anladiniz" -"Bu benim isim" Joe takim elbiseyi denedi.ustune cukka diye oturmustu..Joe aynada kendisine hayran hayran bakarken tezgahtar sordu: "Yeni bi gomlekte istermisiniz?" Joe bi kac saniye dusundukten sonra -"Elbette" Tezgahtar Joe'yu soyle bi bakar - " kol numarasi 34 ve 16 numara yarim yaka" Joe sasirmisti:" kesinlikle dogru nerden anladiniz" -"Bu benim isim" Joe gomlegi giydi.evet gomlek super olmustu..Yakasini aynada duzeltirken tezgahtar sordu: - "yeni ayakkabaiya ne dersiniz?" - "evet lutfen..bi de ayakkabilariniza bakiiim" Tezgahtar joenun ayaklarina bakarak - "eveeeeet...9-1/2... E." Joe iyiden iyiye afallamisti: - "inanamiyorum bi bakista kac numara ayakkabi giydigimi nasil anladiniz.vallehi bravo" Tezgahtar gotu kalkmis bir sekilde "efendim.bu benim isim" Joe ayakkabilari da giydi..gercekten de ayakkabilar cullop gibi oturmustu ayaklarina.Soyle dukkan icerisinde bi tur atarken tezgahtar sordu: -"Beyfendi vallahi jilet gibi oldunuz..size bi tane de sapka veriim ben" Joe aynaya bakarak" heyt ulan beeeee facayi o bicim duzdum."diye icinden gecirir ve - "evet bi de sapka bakayim kendime" der tezgahtara Tezgahtar joenun kafasina bakarak "eveeeeet...7-5/8." Joe dumur ustune dumur yasamis bi sekilde tezgahtara - "evet..dogru..nerden bildiniz" diye sordu Tezgahtar iyiden iyiye havaya girmis bi sekilde "bu benim isim efendim" dedi. Sapka da super oturmustu kafasina."vayyy beee ulan ben neymisim beee.ulan ben var ya ben..."diye dusunurken tezgahtar yine sordu - "size bi tane de don verelim efendim" - Joe bi kac saniye dusunur ve "tamam .hemen bana en fiyakali donlarinizdan getirin" dedi Tezgahtar geri adim atarak "eveeeeet..36 beden" Joe gulerek "ilk defa yanildiniz.ben 18 yasimdan beri 34 beden giyiyorum"dedi Tezgahtar kafasini sallayarak "hayir..size 34 olmaz..erkeklik organınızı sıkıştırır ve omurganiza basinc yapar bu da dayanilmasi guc bir baş ağrısı çekmenize sebep olur" |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FIKRALAR fıkralar FIKralAR | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 255 | 10-05-2007 08:50 PM |
Fikralar 111 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 110 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 109 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 108 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |