![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() OĞLUM Hz.İsa bir gün yolda perisan bir adama rastlamis. Derdini anlamak için yaklasip sormus neyin var diye. Adam: - "Aman sorma", demis."Oglumu kaybettim onu ariyorum..." İsa: - "Peki oglunu bir anlat bakiyim" Adam: - "Ellerinde ve ayaklarinda çivi delikleri vardi" demis.. İsa, sok olmus ve adama sarilip haykirmis: - "Baba...!" Adam da sasirmis ve o da, İsa'ya sarilmis: - "Pinokyo...!" OFLU HOCA Of'lu hoca Cuma namazında içki içenleri fena azarlıyordu: -"Paranızı sokağa atıyorsunuz! Kazanan kim? Meyhaneci... En büyük dükkan kimin? Meyhanecinin... En güzel ev kimin? Meyhanecinin... Ya en güzel araba? Meyhanecinin. Bu paralary veren kim? Ha sizin gibi kafasızlar..." Aradan 2 hafta geçer, bir adam koşarak hocanın yanına gelir ve ellerine sarılıp öperek: -"Allah razy olsun hocam, senin verdiğin içki vaazı sayesinde hayatım kurtuldu.." Hoca memnun: -"Aferin, içkiyi bırakmanın mükafatlarını ahirette de göreceksin oğlum." der. Adam düzeltir: -"İçkiyi bırakmadım hocam, MEYHANE AÇTIM!" |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Avci Fikralari 50 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 09:12 PM |
Avci Fikralari 36 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 09:07 PM |
Avci Fikralari 32 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 09:05 PM |