![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1837
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kendisini taciz eden kayınpederini öldürdü
19 Mayıs 2007 Taner YENER-Ramazan ERDOĞAN/İSTANBUL Sarıyer’de bir çocuk annesi 24 yaşındaki Hacer Güler’in 26 yaşındaki kocası Bülent Güler, 3 yıl önce Kozdere Ormanı’nda tabancayla öldürülmüş olarak bulundu. 8 yaşındaki oğlu Mert ile yalnız kalan Hacer Güler, kayınvalidesi Hayriye Güler ile eşinin 57 yaşındaki üvey babası Ramazan Fehmi Usta’nın evlerine yerleşti. Hacer Güler, 11 Ocak 2007’de kayınpederi Ramazan Fehmi Usta’yı 7 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Polise teslim olan Hacer Güler, tutuklanmadan önce savcıya şu ifadeyi verdi: "Kayınpederim, ’Seninle birlikte olmak istiyorum’ dedi. Ben ’Hayır’ deyince, bana ’Ömer Ermiş ve ben, senin kocanı boşuna mı öldürdük? Bizimle birlikte olacaksın’ dedi. Eşimi üvey babası ve eniştesi Ömer Ermiş öldürmüş. Mutfaktan kaptığım bıçağı kayınpederime sapladım." Tutuklanan Ömer Ermiş hakkında Beyoğlu Adliyesi’nde tasarlayarak adam öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet istemiyle dava açıldı. İddianameye göre Bülent Güler ile kız kardeşi Tülin Güler’in resmi nikáh yapmadan yaşadığı Ömer Ermiş, birlikte hırsızlık yaparak geçimlerini sağlıyordu. Bülent Güler ile Ömer Ermiş, çaldıkları malları paylaşamadıkları için tutuştukları bir kavga sonucunda tabancayla öldürdü. Daha sonra da ormanlık alana attı. Olayın ardından Bülent Güler’i arama çalışmalarına Ömer Ermiş’in de katıldığı öğrenildi
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Oğlunu taciz eden adamı üzerine atlayıp yakaladı | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-30-2008 12:20 PM |
Genç kızı taciz eden zanlı yargılanıyor/26 eylül | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-26-2007 09:30 AM |
Atatürk'ün dua eden fotoğrafı 1600 YTL'ye satıldı / 21 mayıs | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-21-2007 07:37 AM |
Kızını taciz eden kişileri kaçırtmış 19 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-19-2006 07:43 PM |
Gay vekili taciz eden papaz da konuştu / 21 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2006 02:45 AM |