![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3170
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Teknik direktör Rıza Çalımbay Çaykur Rizespor'da görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, "Amacımız hedefi olan kaliteli bir kadro oluşturmak. Çaykur Rizespor büyük başarıları hak eden bir camia" dedi..
''Fakat ben sayın başkan Ekrem Cengiz'e Çaykur Rizespor'un her yıl ligde kalma mücadelesi veren bir takım olmaması gerektiğini söyledim. Hedeflerimiz olursa görevimize seve seve devam edeceğimi sezon başı anlaşma imzalarken söylemiştim. Sayın başkanımız ile görüşüp kendisine bir rapor sunacağız. Amacımız hedefi olan kaliteli bir kadro oluşturmak. Çaykur Rizespor büyük başarıları hak eden bir camia. Taraftar bunu fazlası ile hak ediyor.'' Çalımbay, Çaykur Rizespor'da yeniden görev alması halinde Altan Aksoy'un takımdan gönderileceği yönünde bazı yayın organlarında haberler çıktığını ifade ederek, ''Bunun gerçekle uzaktan yakından alakası yok. Altan Aksoy gibi bir futbolcuyu kim kadrosunda istemez? Altan, Çaykur Rizespor için yüreğini, her şeyini ortaya koyan bir futbolcu. Çaykur Rizespor'un gelecek başarılarında onun gibi futbolculara ihtiyacı var'' dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çalımbay: "İyi bir sezon geçirdik" | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 05-10-2010 02:31 AM |
"Amacımız sınırların güvenliğini korumak" 24 Şubat | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 07:11 PM |
Özoğlu: "Amacımız ilk turu geçmek" | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2007 10:27 PM |
Zahid: "Amacımız Play-Off'a kalmak" | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-06-2006 10:30 AM |