![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 39 Times in 27 Posts
Üye No: 42825
İtibar Gücü: 1393
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acemi Aşık
ikimiz de acemi birer aşıktık o zamanlar sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun bense kendimi usta zannediyordum bu işlerde yağmur gibi akıp giden yıllardan geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana dek ama farkındaydım yinede ne zaman seninle olsam tanıdık bir kus cıvıltısıyla uyanıyordum her sabah şimdi ise kırılgan mektuplar yazıyorum hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden namımın olsun ben sende ülkemi sevdim hüzün dolu yağmurlarla tasan boynu bükük nehirleri ben sende yolları sevdim dallarına hiç bir kusun kopmaya bile yanaşmadığı ağaçlarla kaplı yolları ikimizde acemi birer asıktık o zamanlar ve çoğu zaman ne yapacağımızı bile bilmeden serseri dolaşırdık sokaklarda!!!... yorumlarınızı bekliyorum |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu asık surat yakışmıyor sana | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-30-2008 06:38 PM |
Bu Asık Surat Yakışmıyor Sana | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 10:13 AM |
Asık Olmadan Bir Düşün | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 10:34 AM |
Hazır ask mesajları karsidakını kendinize asık edinn | artemis | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-27-2006 03:13 PM |