![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1493
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() * Ay bu akşam değişik birşey yapalım (Bırak)
* Ay şekerim saçlarım böyle mi güzel şöyle mi güzel (Bırak) * Bazı şeyler artık bana yetmiyor (Bırak) * Annem seninle tanışmak istiyor (Bırak) * Babam seninle tanışmak istiyor (Bırak) * Kendimi asmak istiyorum (Bırak) * Bugün kendimi yorgun hissediyorum (Bırak) * Uçur beni (Bırak) * Hadi yiğidim aslanım kalem kaşlım (Hemennnnnn) * Yaa bu ay ki telefon faturamı sen ödesen (Düşünme bile) * Pelin'in erkek arkadaşının arabasını gördün mü (Neee bırak tabi) * Ben de mi o kıyafetten alsam (Koşarak uzaklaş) * Sinema mı olmaz ya günümüzü sinema ile berbat etmiyelim ama sen bilirsin (Bırak bırak bırakmakla kalma tokat at) * Kendimi bu akşam ölecekmişim gibi hissediyorum (Bırak) * Evlenirsek ben ütü ve çamaşır olayına girmem (Bırak imkanın varsa kafa at, yere düşerse tekme ile devam et) * Ayyy bu kıyafet sana hiç yakışmamışşş (Sus ve başka bir tarafa doğru ıslık çalarak yürümeye başla) * Şakaların batıyoooooooooooo (Uçan tekme at) * Diş etlerimde iltihaplanma çıktı öpüşmeyelim bir süre olur mu hayatım (Döner tekme at midesine) * Cep telefonunu çaldırır kapatırsa (Polis karakoluna yönlendir, bırak) * Hayatım ben makyajımı yapıp aşagıya ineceğim deyip 2 saat gecikiyorsa (Gözüne parmağını sok) * Burnumu biraz kaldırsam mı (Kulağını ısır) * Siz erkekler futboldan ne anlıyorsunuz (Koşarak omuz at) * Özür dilerim geciktim (Sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa taş bul gerisini bırak içindeki hayvan bitirsin) * Komik ayakkabılar giyiyorsa (Ben karışmıyorum bu kısma isteyen istediğini yapsın) * Eski erkek arkadaşımla bir yemek yesem ne olur ki hem bana önemli bir şey söleyecekmiş çok merak ettim (Son * sözleri mi mezartaşı için biraz uzun oldu da...) * Başkalarının hikayelerini dinleyipte siz erkekler çok hayvansınız derse (Kafa göz dal ben suçu üzerime alırım) * Evlenince ben senin ayağına basacağım (Öyle bir tokat at ki allahı şaşsın) * Ben eski hayatımda bir diktatörmüşüm biliyor musun (İstiklal marşını söylet )) ama siz şeklini biliyorsunuz kankalar) * Şu anda seninle konuşamam evde misafirler var (Dürbünlü tüfekle vur 250 metreden) * Ay sıkıldım çıkalım bu filmden (Patlamış mısırların hepsini zorla yedir) * Sevgililer gününde sana ayı alırsa (Kafaderisi kemerini süslesin veya postu şömineni) * Hayır o arkadaşınla görüşmeni istemiyorum (!!!!!!) * Ağzı açık yemek yediği zaman (Masayı fırlat sandalyeyi kır kafasında) * Alo kocacım naber (!!!! evlenmeden hele aman amannnnnnnnn. bırak bırak hatta bırakma kaç.....) :wink: :wink:
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rus kızları | xxlesperanza | Yabancı Adult Resimleriniz | 7 | 11-12-2009 10:36 AM |
böyle skandal görülmedi: nerene boşalsam o zaman hamile kalırsın o zaman | Irmak88 | Adult eski arşiv | 1 | 12-30-2008 10:43 AM |
Ne zaman bırakacak peşimi dertler, ne zaman | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-23-2008 05:10 PM |
Zaman Akıyor Ne Zaman Seveceksin? | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 07:21 PM |
Anne ve Kızları | emreerol | Adult eski arşiv | 3 | 01-05-2007 06:23 PM |