www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-01-2007, 04:54 PM   #1
Spy_MasteR
Forum Müdavimi

Spy_MasteR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1856
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi : Spy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond repute
Varsayılan 06/01/07 - Sezen, Candan’ın konuğu oldu

Candan Erçetin’in TRT’de yaptığı ‘Beraber ve Solo Şarkılar’ programının konuklarını beğenmiyordum. Bunu da açık açık yazmıştım. Her hafta sanki canlı yayında solo konser verir gibi bütün yükü omuzluyordu.

Önceki akşam programında Sezen Aksu’yu görünce çok şaşırdım. Ortak dostları Mustafa Oğuz’un işi bu... Çünkü Sezen Aksu’nun böyle bir programa katılması olağan dışı... TRT stüdyosunu dolduranlar ve ekran başındaki milyonlar tabii ki çok mutlu oldular. Ne versen yemeye alışmış bir milletiz. Sezen Aksu gibi bir konuk geliyor akış böyle monoton mu olmalı? Kameralar nedense Sezen’in artık incelemeyen belini ve tombul kollarını sık sık gösterdi. Tabii bu yanlış elbiseyi seçen modacısına da helal olsun. O ağır makyajı yapanı ise Allah göstermesin... Sezen mikrofon sehpasının ayarını beğenmediği için programa sinirli başladı. ‘Ne işim var TRT’de der gibi... Candan ile birlikte Yalan’ı söylemeye başladığı zaman kendine geldi. Her zamanki gibi hoş sohbet, kendinle dalga geçen bir Sezen Aksu oldu. Yorumcu olarak ise... Ne diyeyim ben şimdi. Sesi yorgun, kendine güveni kalmamış, hata yapacağım diye korkuyor ve ‘bakın sesim hâlâ güzel’ havalarına girince... Bu kadar yeter. Sezen’i seviyorum

ѕρу_мαѕтєя& [мαℓα¢нι]

spy_master™ ©2007
|l|lllll|lll||ll||lll|
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³
Spy_MasteR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı