![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2836
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bakırköy Adliye Sarayı'na sabıka kaydı belgesi almaya gittim. Ancak yaşanan teknik aksaklıkların o ihtişamlı yapıya yakışmadığını söylemek isterim. Teknolojik sistemlerle donatılan bu adli kurumda "modem fişinin çıkması" gibi basit bir problemle vatandaşın saatlerce ayakta bekletilmesini anlayamıyorum. Anlayan bir yetkiliden açıklama bekliyorum. İ. S. KOCASİNAN Merkez Mahallesi çevresindeki sokak köpekleri sorununa bir çözüm bulunmasını istiyorum. Özellikle akşam işten dönen mahalle sakinlerini ve çocukları kovalayan köpekler *******i de havlamalarıyla bütün huzurumuzu kaçırdı. Küçükçekmece Belediyesi'nden bu konuyla ilgilenilmesini tüm mahalle adına rica ediyorum. Özcan SUNA
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sabah sabah da olur mu demeyin.. oluyor işte..yine yerli.. | Myclub | Adult eski arşiv | 3 | 02-20-2009 10:15 PM |
Bir sabah seni seyrettim İstanbul | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-21-2008 09:29 PM |
İstanbul Modern�de sabah ve akşam turu | The J0lly J0ckeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-19-2007 09:35 AM |
sabah sabah biraz neşelenmek iidir:) | sisligölge | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-14-2007 01:00 AM |
Sabah Sabah Bu Gün Çekilmez Diyenlere... | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 8 | 07-23-2006 10:32 AM |