![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 39 Times in 27 Posts
Üye No: 42825
İtibar Gücü: 1395
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Söyle bana neden bukadar güzelsin?
Gecenin saat ikisi ve ben seni düşünüyorum, Resmine bakıyorum içim ağlayarak Üşüyorum haziran *******inde Göz yaşlarım akıyor sana yazdığım şiirlere Sana özlem duyuyorum, Gülümseyişin geliyor gözlerimin önüne Yüreğim titriyor bir anda Birdaha birdaha yıkılıyorum Yüreğim yangın yeri Ama ben üşüyorum Bir sigara yakıyorum hayalin dumanında İçime çektikçe seni daha çok özlüyorum İçim içime sığmıyor dar geliyor taş duvarlar Bakışların hançer misali yaralıyor bedenimi Sensizlik nasıl yaşanacak bilemiyorum Her gün biraz daha ölüyorum Ne olur git artık bu diyarlardan Seni her gördüğümde hançerin Bir adım daha giriyor yüreğime Unutmak istiyorum ama yapamıyorum Söyle bana neden bukadar güzelsin Neden ben sana bu kadar aşığım Neden boş verip gidemiyorum Ben sana bu canı feda etmişim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
neden içiyorsun?... derdini söyle, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2008 09:52 AM |
Bana SÖyle | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 07:38 PM |
Bana Bİr Şarki SÖyle | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 07:29 PM |
Söyle Şimdi Bana | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 02:42 PM |
Bana bir şarkı söyle | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-13-2006 02:00 AM |