![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2835
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Ünlü popçu Demet Akalın ve Hande Yener uzun süredir birbirlerine laf atıp duruyordu. Geri adım atan Akalın, "Polemiklerden sıkıldım. Barış çubuğu uzatıyorum” dedi Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Demet Akalın önceki gün assolistlerin çıktığı Günay Restoran'da Huysuz Vurjin ile sahne aldı. Oldukça heyecanlı olan Akalın konser öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun zamandır ünlü şarkıcı Hande Yener ile küs olan Akalın artık barışmak istediğini söyledi. Birbirlerini her fırsatta kötülüyen ikiliden Akalın, bu durumdan çok sıkıldığını belirterek; "Artık barış çubuğunu uzatıyorum. Kimsenin tahtına göz diktiğimiz falan yok" dedi. Piyasada zaten 3 kişi olduklarını ve kavga yerine birbirlerine destek vermeleri gerektiğini savunan Akalın sözlerine şöyle devam etti; "Hande Yener eğer Erovizyon'a giderse gönülden desteklerim. Özellikle annem de 'Hande Yener'den özür dile' dedi. Bu konu yargıya intikal etti. Ama bizler böyle davranarak ayıp ediyoruz." Özel hazırlattığı tuvaletiyle sahne alan Akalın'ı en ön sıradan sevgilisi Oğuz Kayhan ve annesi Şenay Akalın keyifle izledi.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Demet Demet Güller Gelir | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 12:18 PM |
Demet Demet Güller Gelir | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-07-2007 06:46 PM |
Barzani'den AK Parti'ye zeytin dalı 28 Temmuz 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-28-2007 04:28 PM |
Mahmut Uslu'dan zeytin dalı | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-16-2007 02:43 PM |
Barzani'den zeytin dalı 16 Temmuz 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2007 12:37 PM |