www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-23-2007, 02:53 PM   #1
JeNNeT
Daimi Üye

JeNNeT Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 43292
İtibar Gücü: 1410
Rep Puanı : 2341
Rep Derecesi : JeNNeT has a reputation beyond reputeJeNNeT has a reputation beyond reputeJeNNeT has a reputation beyond reputeJeNNeT has a reputation beyond reputeJeNNeT has a reputation beyond reputeJeNNeT has a reputation beyond reputeJeNNeT has a reputation beyond reputeJeNNeT has a reputation beyond reputeJeNNeT has a reputation beyond reputeJeNNeT has a reputation beyond reputeJeNNeT has a reputation beyond repute
Varsayılan 11 ay erken terhis / 23 Haziran

11 ay erken terhis

23 Haziran 2007Taylan YILDIRIM, DHA Tunceli'nin Pülümür İlçesi’nde 18 gün önce, Kocatepe Jandarma Karakolu’na düzenlenen saldırı sonucu şehit düşen jandarma er Erdem Erkaçtı’nın, Çemişkezek İlçesi’nde asker olan ikiz kardeşi Erden Erkaçtı 11 ay erken terhis edildi.

Şehit olan ikiz kardeşinin cenazesiyle aynı uçakta İzmir’e geldiğini belirten Erden Erkaçtı şunları söyledi: "Onu toprağa verdikten 2 hafta sonra beni Bayındır İlçe Askerlik Şubesi’nden çağırdılar. Komutan askerliğimin artık bittiğini ve terhis olduğumu söyledi. Terhis belgemin Tunceli’den geleceğini söylediler. 4 ay önce askere gitmiştim ve tamamlanmasına 11 ay vardı. Aslında ben askerliğimi bitirmek istiyordum. Aslanlar gibi gidip askerliğimi yapardım. Ancak, bu acıyla hem kendime, hem de başkalarına zarar verebilirdim. Annem burada tek başına kaldığı için, kardeşim öldüğü için, ben de artık terhisi kabullendim ve gitmedim."
JeNNeT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı