![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2446
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mesela önümüzde bi pc var ve şifreyi bilmiyoruz:
"Açmak için şifre yazmamız gereken yere tıklayın ve hiç birşey yazmayın." sonra ctrl+alt+delete tuşlarına basın ve biraz bekleyin karşınıza bi pencere çıkacakdır oraya "administrator" tırnaklar olmadan yazın; şifre yerini boş bırakın ve artık PC sizindir. O sizin pc yi açtığınızı anlayamaz ve onun bütün belgelerine ve dosyalarına ulaşırsın ama pc de administrator şifresi yoksa bu dediğim olur ( %90 ında da yoktur zaten ) Not: ctrl+alt+delete tuşuna basıp karşınıza dediğim pencere çıkmazsa pc ye reset atıp tekrar deneyin o zaman kesin çıkacaktır. Administrator hesabına şifre konmuşsa, bu yöntem işe yaramaz. ************************************ Bir başka yöntem de şöyledir: PC'nin board pilini çıkarın, biraz bekleyin ve yerine tekrar takın. Ama bu yöntemle sadece bios ve açılış şifresini kırarsınız.
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1850
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 2. yöntem e gerek yok 1. yöntem güzel teşekkürler.
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 7 Times in 1 Post
Üye No: 22125
İtibar Gücü: 1368
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bu şifre olayı xp içinde geçerlimi bana olmaz dediler format attım da hala eksiklerimi tamamlayamadım
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12093
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
|
![]() arkadaşlar bilg açılırken f8 e basın gelen kısma güvenli modu aç deyin yine aynı ekran gelir administrator kendi yazar sizin yazmanıza gerek yoktur..
not: isteseniz dediğim gibi girdikten sonrada bilgisayarın şifresini değiştirebilirsiniz::::kullanıcı hesaplarından::: |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
frekanslar hot bird şifresiz | ismail12 | Frekanslar | 2 | 06-15-2013 11:02 PM |
Şifresiz +18 ve Tüm Dünya Kanallarını İzle | omar_65 | Ses/Video Görüntü | 0 | 07-08-2010 11:30 PM |
ŞifreLi HarfLer | biqboy | Zeka Soruları ve Testler | 12 | 09-27-2009 12:55 PM |